Top Digital Agency pobjednik Spark.me takmičenja

Dodajte komentar

Top Digital Agency iz Hrvatske pobjednik je Startup takmičenja koje je organizovano tokom dvodnevne Spark.me konferencije u Budvi, saopštili su organizatori tog događaja.

Na takmičenju su se predstavili i One Assessment, zVision i HOTEO iz Srbije i Daktilograf, MARLEQ i OWL iz Crne Gore. Osim pobjednika, finalisti su bili HOTEO i MARLEQ.

“Mi smo tačka koja spaja dvije linije, ali nas čini posebnim da to radimo širom svijeta, ne samo za jednu državu i regiju već sa klijentima kojima je to potrebno”, rekao je nakon proglašenja pobjednika član Top Digital Agency tima Goran Deak.

Pobjednički startap, kojeg su birali Predrag Lešić, Džon Burkhart i Dilan Dimitrov, predstaviće svoju ideju od 5. do 7. septembra u San Francisku.

“Nagrada uključuje dvije karte za konferenciju TechCrunch Disrupt San Francisco 2018 i zakupljen štand u TechCrunch Disrupt Aleji preduzetnika”, saopšteno je iz organizuje konferencije.
Njen programski direktor Vladimir Vulić smatra da je to najbolji Spark.me do sada.

Većina je ocijenila da je ovo ubjedljivo najbolja konferencija do sada. Ključno je što smo pokušali da izađemo iz oblasti koje su vezane za biznis i uvedemo teme digitalnog marketinga i transformacije“, rekao je Vulić.

Susret lidera iz poslovnog i svijeta tehnologija i inovacija, šesti po redu, okupio je 580 ljudi iz 280 zemalja. Događaj organizuje kompanija doMEn, a generalni pokrovitelj je M:tel.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *