Novi Telekom prepaid Tourist paket sa Turističkim dodatkom

Crnogorski Telekom je pripremio novi Tourist prepaid paket koji je dostupan od danas. U promotivnom periodu do 30.septembra 2018.godine, korisnicima Telekom prepaid Tourist paketa će nakon aktivacije kartice biti besplatna prva aktivacija Turističkog dodatka, koji sadrži neograničene minute u Telekom mreži i 100 GB interneta, sa validnošću od 3 dana.

Nakon prve aktivacije Turističkog dodatka, korisnik ima mogućnost da ponovo aktivira ovaj benefit besplatno, nakon svake dopune.

Dopune se dostupne elektronskim putem, na platomatima, postpaid2prepaid opcijom, dopuna vaučerom i u Webshop-u, dok se benefiti mogu aktivirati kroz Super meni, pozivom *111#, putem Telekom ME aplikacije ili slanjem SMS-a „TURIST” na 1467.

Telekom prepaid Tourist paket je idealan za sve one koji će tokom ljeta boraviti u Crnoj Gori, a dostupan je po cijeni od 5 eura, koja uključuje 1 eura inicijalnog kredita. Više informacija o samoj ponudi korisnici mogu dobiti pozivom na broj 1500, u T-Centrima i na sajtu https://telekom.me/

Check Also

Od izvoza aluminijuma i struje zaradili 250 miliona

Preliminarni podaci Monstata o ukupnoj spoljnotrgovinskoj robnoj razmjeni u prvih osam mjeseci pokazuju da u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.