Povoljnosti za Telekomove poslovne korisnike

Dodajte komentar

Telekom je za svoje poslovne korisnike pripremio promotivnu ponudu koja donosi dvostruko više gigabajta za internet na mobilnom telefonu, u paketima Smart Biznis, kao i dvostruko više gigabajta u Net Biznis paketima, za mobilni internet na tabletu, laptopu ili za mobilni wifi ruter. Poklon gigabajti važe tokom trajanja ugovora, a ponuda važi za nove korisnike, kao i za postojeće korisnike koji produže ugovor na 24 mjeseca, a traje do 31. oktobra 2018.

“Smart Biznis i Net Biznis tarife smo obogatili dodatnim gigabajtima u želji da izađemo u susret potrebama korisnika kada je u pitanju slobodna komunikacija i sve veća mobilnost. Na taj način, korisnici mogu osjetiti sve prednosti poslovne komunikacije u 4G mreži”, izjavio je Tihomir Nikčević, rukovodilac marketinga za poslovne korisnike u Crnogorskom Telekomu.

Osim dodatnih gigabajta, glavne prednosti koje Smart Biznis paketi nude su neograničeni pozivi u Telekom mreži, neograničen SMS, velik broj minuta ka svim mrežama u Crnoj Gori, besplatni dolazni pozivi u romingu zahvaljujući usluzi Moj Svijet, zaštita od neželjenih internet troškova van paketa u zemlji i inostranstvu. Uz to, korisnicima je na raspolaganju i Telekom Cloud koji omogućava da poslovni korisnici dokumentima i mejlovima pristupe bilo kad, sa bilo kog uređaja, a u svaki paket uključena je antivirusna i antispam zaštita.

Net Biznis paketi omogućavaju mobilni internet na prenosnim uređajima – Telekom Data kartica se može koristiti samostalno za tablet, ili uz USB modem ili mobilni WiFi ruter. Takođe, paketi daju mogućnost da korisnik internet iz paketa podijeli sa odabranim postpejd brojevima iz Telekom mobilne mreže. U pakete je uključena usluga Telekom Cloud i zaštita od neželjene internet potrošnje u zemlji i inostranstvu, a zahvaljujući promotivnoj ponudi, korisnicima je na raspolaganju od 60 do 400 GB za mobilni internet, zavisno od paketa koji odaberu.

Više detalja dostupno je na www.telekom.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *