Deloitte otvara prijave za takmičenje za najbrže rastuće tehnološke kompanije

Deloitte je otvorio CE Fast 50, takmičenje za uvrštenje u rang-ljestvicu 50 najbrže rastućih srednjoevropskih tehnoloških kompanija.

Takmičenje, koje Deloitte sprovodi gotovo 20 godina, obuhvata najbrže rastuće tehnološke kompanije iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Češke, Estonije, Hrvatske, Kosova, Latvije, Litve, Makedonije, Mađarske, Moldavije, Poljske, Rumunije, Slovenije, Slovačke i Srbije.

Deloitteov Fast 50 program u Srednjoj Evropi rangira 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija, bilo da se radi o javnom ili privatnom vlasništvu. Rangiranje se provodi na temelju prosječnog rasta koji je pojedina kompanija ostvarila u periodu od četiri godine.

U obzir ulaze sve kompanije koje posluju u različim oblastima: komunikacije, tehnologije zaštite okoliša, fintech, hardware, zdravstvo, farmaceutska industrija, mediji i industrija zabave te software. Za potrebe formiranja ljestvice za 2018. godinu, Deloitte će analizirati prihode koje su prijavljene kompanije ostvarile od 2014. do 2017. godine.

Rok prijave za ovogodišnji program ističe 31. jula. Rang-ljestvica će biti objavljena početkom oktobra 2018. godine, saopšeno je iz Deloitte BiH.

Check Also

Zaposleni Telekoma učestvovali u čišćenju obale Morače

Volonteri Crnogorskog Telekoma učestvovali su danas u akciji čišćenja obale Morače, koju je povodom Međunarodnog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *