m:tel: Posle ljeta druga Startap akademija

Dodajte komentar
m:tel Digitalna fabrika

Pošto je nedavno završena prva Startap akademija i izabrano troje finalista, M:tel digitalna fabrika nastavlja traganje za novim idejama i startapovima u koje će da investira.

Portparol M:tel digitalne fabrike Bojana Maraš kazala je da će nakon ljeta u M:tel digitalnoj fabrici krenuti drugi polaznici Startap akademije, prve akademije tog tipa u Crnoj Gori.

“Svi kreativni ljudi imaju cijelo ljeto da se pripreme, da formiraju i okupe timove i da se jave na novi konkurs M:tel digitalne fabrika za polaznike Startap akademije. Osim vrijednih nagrada i mogućnosti investicije do 50 hiljada eura oni mogu kroz šestomjesečni program zaista mnogo da nauče imajući u vidu da svu podršku u vidu mentorstva dobijaju besplatno”, kazala je Maraš za “Dan”.

Dodala je da će u M:tel digitalnoj fabrici u četvrtak britanski ambasador Alison Kemp sa predstavnicima crnogorske Vlade razgovarati sa startapovcima o njihovim idejama.

“Naši startapovci će biti u prilici da svoje ideje prezentuju pred visokim zvaničnicima iz Velike Britanije, a nekoliko njih dobiće priliku da ode u London na samit o startapovima”, saopštila je Maraš.

Tokom ljeta u M:tel digitalnoj fabrici biti će održane radionice robotike i 3D štampe za najmlađe.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *