Telekom roming dodaci dostupni i pripejd korisnicima

Dodajte komentar

Telekom roming dodaci „Travel&Surf 4G“, koji omogućavaju povoljniji internet u romingu, od sada su dostupni i pripejd korisnicima.

Internet dodaci za brz i bezbrižan surf sada se mogu koristiti u 18 zemalja/mreža širom svijeta. Pored postojećih 15 (VIP Srbija, Cosmote Grčka, Telenor Bugarska, Telekom Njemačka, Telekom Mađarska, Telekom Hrvatska, Telekom Slovačka, Telekom Rumunija, T-Mobile Austrija, T-Mobile Poljska, T-Mobile Holandija, T-Mobile Češka, Everything Everywhere Velika Britanija, T-Mobile SAD, Telekom Makedonija), dodaci su dostupni i u 3 nove mreže (Telekom.al Albanija,  HT ERONET Bosna i Hercegovina i TIM Italija).

Korisnicima su na raspolaganju tri dodatka: jedan dan (200MB), tri dana (500MB) i sedam dana interneta (1GB). Nakon potrošenih resursa uključenih u dodatke, korisnicima se blokira dalji roaming internet saobraćaj za period važenja dodatka. Za dalje korišćenje interneta u romingu korisnik može aktivirati novi dodatak ili deaktivirati postojeći, čime mu se dalji internet saobraćaj naplaćuje po regularnim cijenama prenosa podataka u romingu.

Cijene Travel&Surf 4G dodataka su: 6,00 eura za jedan dan, 10,07 eura za 3 dana, odnosno 20,23 eura za sedam dana interneta u romingu.

Iz kompanije su podsjetili da su internet roming dodaci dostupni i svim rezidencijalnim i poslovnim postpejd korisnicima po istim uslovima.

Aktivacija novih dodataka je moguća SMS-om, kroz Super meni *111#, kroz Telekom ME aplikaciju, u T-Centru ili pozivom kontakt centra na 1500.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *