Mineralna voda Rada na tržištu od novembra

Dodajte komentar

Proizvodnja u bjelopoljskoj fabrici vode “Bjelasica Rada” biće pokrenuta početkom novembra, a u njoj će biti zaposleno do 60 radnika, najavili su predstavnici kompanije Water Group koji su odnedavno novi vlasnici preduzeća.

Oni su juče sa potpredsjednikom Vlade Milutinom Simovićem potpisali ugovor o koncesiji za korišćenje mineralne vode sa izvorišta Čeoče.

“Ono što smo iz Vlade kazali da ćemo uraditi, uradili smo. Kazali smo da ćemo stvoriti pretpostavke za pokretanje proizvodnje, uslove da se ispoštuju sve zaostale obaveze prema ranijim radnicima, te pretpostavke za nova zapošljavanja i razvoj, kako Bijelog Polja, tako i sjevera, i ukupne crnogorske ekonomije. Stvorili smo pretpostavke za novi početak, stvaranje nove dodate vrijednosti i nova radna mjesta”, istakao je Simović.

On je kazao da će ovih dana početi rekonstrukcija fabrike u koju će biti uloženo oko tri miliona eura, a da ćemo u novembru na tržištu imati prve litre mineralne vode “Rada”, našeg prepoznatljivog brenda.

“Zadovoljan sam i što ćemo sa realizacijom ovog ugovora biti u prilici da napravimo supstituciju vode iz uvoza, i ne samo to, već da stvorimo znatne količine vode za izvoz na regionalna i šira tržišta”, naveo je Simović.

Dnevne novine

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *