Montenegroberza pokrenula Program stažiranja

Dodajte komentar

Montenegroberza AD Podgorica pokreće Program stažiranja koji je namijenjen studentima ekonomskih nauka završnih godina studija u Crnoj Gori.

Program stažiranja biće organizovan u periodu od 04.06. do 30.09.2018. godine, a u zavisnosti od broja prijavljenih kandidata biće obezbijeđeno do 10 pozicija za stažiranje.

“Tokom trajanja stažiranja studenti će imati priliku da se kroz sticanje prvih radnih navika detaljno upoznaju sa procesima rada kako na Montenegroberzi AD, tako i kod ostalih institucija prisutnih na crnogorskom tržištu kapitala. Predviđeno je da program traje četiri radne nedjelje i da ga istovremeno pohađaju dva do tri studenta”, navode iz Montenegroberze.

Za program se mogu prijaviti studenti završnih godina: Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, Fakulteta za poslovne studije Univerziteta Mediteran i Fakulteta za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis Univerziteta Donja Gorica.

U sklopu prijave studenti su dužni da dostave: CV, motivaciono pismo i potvrdu o položenim ispitima. Prijavu je potrebno poslati do petka, 18.05.2018. godine, na e-mail adresu: [email protected].

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Montenegroberzu AD putem e-mail adrese [email protected] ili putem telefona 020/229-710.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *