Vrijednost kriptovaluta za 7. maj

Vikendi su obično malo neugodan period za trgovanje kriptovalutama. Ovaj vikend nije ništa drugačiji, jer su sve najvažnije kriptovalute bez ikakvog razloga bile u padu. Čini se da je cijena bitcoin-a naišla na otpor kod granici od 10.000 dolara, iako to neće biti posljednji pokušaj da se premaši taj nivo.

Prošla nedelja je bila nevjerovatna za ceijnu bitcoin-a, iako ona nije završila na visokom nivou. S toga je vrijednost bitcoina danas iznosila oko 9.350 dolara.

Ethereum je bio jedna od najuzbudljivijih propozicija na tržištu u posljednje vrijeme. Platforma je bila dom brojnih decentralizovanih aplikacija koje se razvijaju i izvršavaju preko blockchain sistema. Osvojila je pažnju developera iz cijelog svijeta, a i privukla je pohvale mnogih vrhunskih investitora.

Očekuje se da će valuta dostići najvišu vrijednost od 900 dolara u narednih sedam dana – a cilj do kraja ovog mjeseca se očekuje da bude 1.150 dolara, piše Cryptocrimson. Danas ethereum započinje novu nedelju i iznosi oko 740 dolara.

Check Also

Samsung Galaxy S20 serija zvanično predstavljena u Podgorici

Kompanija Samsung je domaćoj javnosti u Podgorici predstavila tri nova flegšip telefona iz Galaxy S20 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *