Poziv za mentore i mlade preduzetnike

Dodajte komentar

Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj realizuje projekat “Biznis mladih”, uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), u okviru kojeg objavljuje dva poziva i to: poziv za mentore i poziv za mlade preduzetnike i preduzetnice.

“Ukoliko imate sopstveni biznis i smatrate da bi Vam koristila podrška i savjeti osobe sa značajnim iskustvom u preduzetničkim vodama, prava prilika za vas je Program mentorstva i edukacije. U okviru programa mentori – iskusni preduzetnici, na individualnoj osnovi, tokom perioda od 7 mjeseci pratiće rad mladih preduzetnika, pružati im savjete i prenositi znanja i iskustvo”, navodi se u pozivu.

Na osnovu javnog poziva biće odabrano 20 preduzetnika/preduzetnica do 35 godina starosti. Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 14.05.2018 na mejl adresu: [email protected].

“Posjedujete iskustvo u uspješnom vođenju malog ili srednjeg biznisa? Svjestni ste izazova sa kojima se suočavaju mladi preduzetnici i preduzetnice u Crnoj Gori? Spremni ste da podijelite svoje znanje i iskustvo? Imate pozitivan stav i vjerujete u ideje mladih? Postanite mentor/mentorka i svojim profesionalnim znanjem i iskustvom pružite podršku mladima u biznisu, tokom perioda od 7 mjeseci. Svoju biografiju i motivaciono pismo pošaljite na [email protected] najkasnije do 14.05.2018.”, navodi se u pozivu.

Projekat realizuje Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj (IPER), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *