Poziv za mentore i mlade preduzetnike

Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj realizuje projekat “Biznis mladih”, uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), u okviru kojeg objavljuje dva poziva i to: poziv za mentore i poziv za mlade preduzetnike i preduzetnice.

“Ukoliko imate sopstveni biznis i smatrate da bi Vam koristila podrška i savjeti osobe sa značajnim iskustvom u preduzetničkim vodama, prava prilika za vas je Program mentorstva i edukacije. U okviru programa mentori – iskusni preduzetnici, na individualnoj osnovi, tokom perioda od 7 mjeseci pratiće rad mladih preduzetnika, pružati im savjete i prenositi znanja i iskustvo”, navodi se u pozivu.

Na osnovu javnog poziva biće odabrano 20 preduzetnika/preduzetnica do 35 godina starosti. Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 14.05.2018 na mejl adresu: [email protected]

“Posjedujete iskustvo u uspješnom vođenju malog ili srednjeg biznisa? Svjestni ste izazova sa kojima se suočavaju mladi preduzetnici i preduzetnice u Crnoj Gori? Spremni ste da podijelite svoje znanje i iskustvo? Imate pozitivan stav i vjerujete u ideje mladih? Postanite mentor/mentorka i svojim profesionalnim znanjem i iskustvom pružite podršku mladima u biznisu, tokom perioda od 7 mjeseci. Svoju biografiju i motivaciono pismo pošaljite na [email protected] najkasnije do 14.05.2018.”, navodi se u pozivu.

Projekat realizuje Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj (IPER), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Check Also

NLB Banka otvorila prvu bezgotovinsku filijalu

NLB Banka je danas (12. decembra) otvorila vrata nove moderno opremljene filijale na Rimskom trgu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *