Samsung predstavio Galaxy A6 I A6+

Dodajte komentar

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. je predstavila pametne telefone Galaxy A6 i A6+ koji kombinuju svakodnevnu praktičnost i moderan dizajn s naprednom kamerom za presonalizovaniji način izražavanja.

Sa snažnom prednjom i stražnjom kamerom, elegantnim vrhunskim dizajnom i Samsungovim zaštitnim znakom – beskrajnim ekranom, nova Galaxy A serija dostupna je u tri elegantne boje – crnoj, zlatnoj i boji lavande.

Sa snažnom prednjom i zadnjom kamerom na Galaxy A6 i A6+, snimanje prekrasnih fotografija ili selfija u bilo kojem trenutku je lakše nego prije. S mogućnošću podesivog prednjeg LED flasha, korisnici Galaxy A6 i A6+ mogu, bilo danju ili noću, da prave vrlo elegantne selfije. Uz pomoć objektiva s malim otvorom blende na zdnjoj kameri, korisnici, takođe, mogu snimiti oštre i jasne fotografije pri slabom osvjetljenju, a da pri tome ne žrtvuju kvalitet slike bez obzira na doba dana.

 

Dvostruka kamera na Galaxy A6+ može dodatno poboljšati slike i trenutke koji su važni uz pomoć Live Focusa, što znači da korisnici mogu kontrolisati dubinsko polje i bokeh efekt prije ili čak nakon snimanja. Korisnici mogu obogatiti svoje slike s jedinstvenim obrascima zamućenih pozadina koje uključuju oblike kao što su srca, zvijezde i mnoge druge.

Korisnici mogu doživjeti bogatije surround audio iskustvo dok uživaju u gledanju filmova, slušanju muzike uz zvučnike koje podržava Dolby Atmos optimizirani audio sistem. Galaxy A6 i A6 + pružaju puni spektar zvukova od visokih do niskih tonova, s izuzetnom jasnoćom i pravim detaljima za moćnije i nevjerovatno audio iskustvo. Korisnici mogu odabrati Dolby Atmos efekat pretvarajući vlastito audio iskustvo u zvuk koji lebdi oko njih i koji naprosto oduzima dah.

Oba uređaja omogućavaju brz i jednostavan multitasking s App Pair, koristeći u potpunosti velike ergonomske zaslone telefona Galaxy A6 i A6 + i omogućavajući korisnicima da uparuju dvije aplikacije, prepolovivši vrijeme i udvostručujući užitak. Uz Always on Display korisnici mogu dobiti informacije bez otključavanja telefona, štedeći tako vrijeme,a i trajanje baterije.

Galaxy A6 i A6+ takođe podržavaju Bixby Vision, Home i Reminder. Samsungov Bixby može pomoći korisnicima u ispunjavanju niza svakodnevnih zadataka, čineći Galaxy A6 i A6+ pametnijima i korisnijima. Uz uključen Samsung Pay, korisnici će uvijek imati novčanik uz sebe. Podržavajući Near Field Communication (NFC), Galaxy A6 i A6+ se mogu koristiti gotovo na svakom mjestu gdje možete provući kreditnu ili debitnu karticu. Svaka transakcija putem Samsung Paya je sigurna i vrlo jednostavna, kažu iz kompanije.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *