Luštica Bay se ubrzano razvija

Novi grad na Mediteranu Luštica Bay se ubrzano razvija kako bi ovog ljeta otvorio vrata prvog luksuznog hotela – Čedi Luštica Bay /The Chedi/, marina naselja sa 220 stambenih jedinica i Luštica Bay marine sa 176 vezova.

Paralelno se odvija priprema za početak izgradnje novog naselja u Luštici Bay – gradskog jezgra Central kao mjesta za privremeni ili stalni boravak za oko 3,5 hiljade stanovnika.

“Najveći investicioni projekat u turizmu Crne Gore i izgradnji rezidencijalnih sadržaja je istovremeno i jedina „greenfield“ investicija i podrazumijeva i izgradnju cjelokupne infrastrukture neophodne za funckionisanje grada. Ova godina je višestruko značajna za razvoj projekta – u avgustu otvaramo vrata svima da posjete Čedi hotel i marinu i sadržaje koje nude.. Nova era luksuza ali i privatnosti počinje na ljeto“, saopštila je Slavica Milić iz marketinga Luštica Development.

Izgradnja hotela Čedi Luštica Bay je počela prije tačno godinu. Hotel će biti smješten na centralnoj poziciji šetališta u naselju u marini odakle koje se pruža zadivljujući pogled na marinu i Jadransko more. Raspolagaće sa 111 soba, dva restorana (uključujući i specijalni restoran sa međunarodnom kuhinjom), barom, konferencijskim i poslovnim centrom, otvorenim bazenom, luksuznim spa i fitness centrom sa zatvorenim bazenom, teretanom, te pratećim objektima.

Kompanija Luštica Development koja razvija projekat Luštica Bay planirala je ove godine veće učešće i promociju Crne Gore na internacionalnim sajmovima, kao i brojne novinarske posjete iz regiona i svijeta.

Do sada je kompanija učestvovala na sajmovima u Dizeldorfu, Londonu, Stokholmu, Dubaiju, Bakuu, Sankt Peterburgu i Alma Ati u Kazahstanu. Novinari iz UK, Srbije, BiH, Slovenije i Njemačke su boravili ili borave u Luštici Bay.

U nastavku pogledajte najnoviji video iz Luštice Bay:

Check Also

EU ulaže milijardu eura u projekte “čiste” tehnologije

Evropska komisija je objavila da je otvorena prijava za Fond za inovacije, koji treba da …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *