Vrijednost kriptovaluta za 17. april

Dodajte komentar

Tokom jučerašnjeg dana, cijena Bitcoin-a je porasla od 8.083 dolara do 8.371 dolara. Međutim, valuta je izgubila određeni zamah i zatvorila dan sa 8.090 dolara.

Tržišna kapitalizacija Bitcoin-a na početku dana iznosila je 137 milijardi dolara, pri čemu je dostigla 142 milijardi dolara tokom dnevnog vrhunca. Međutim, jučerašnji dan je zatvoren sa više ili manje istom tržišnom kapitalizacijom od 137 milijardi dolara. Bitcoin-ova nedeljna performansa pokazuje snažan trend rasta koji je formirao – s obzirom da je valuta počela nedjelju sa 6.778 dolara i zatvorila sedmicu sa 8.090 dolara – i imala maksimalnu vrijednost od 8371 dolara. Tržišna kapitalizacija bitcoin-a tokom ovog perioda skočila je sa 115 milijardi na 137 milijardi dolara – što je snažan rast.

Vrijednost najjače kriptovalute u trenutku pisanja članka iznosi 8.131 dolar.

Trenutno na drugom mestu kada su u pitanju kriptovalute po tržišnoj kapitalizaciji je Ethereum. Ethereum ima za cilj da pređe 600 dolara u narednih nekoliko nedjelja. Trenutne procjene pokazuju drugu liniju otpora na vrijednosti od 545 dolara i jednom kada bude pređena – sljedeća meta je direktno iznad 630 dolara. Investitorima se savjetuje da nastavljaju da prilagođavaju svoje ciljeve i svoje gubitke na osnovu učinka cijene Ethereum-a s vremena na vreme, piše Cryptocrimson. Danas je njegova vrijednost iznosila oko 515 dolara.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *