Rukometašice Budućnosti uručile nagrade dobitnicima UNIQA nagradne igre

Dodajte komentar

U prostorijama UNIQA osiguranja Crna Gora, danas je organizovano uručenje nagrada dobitnicima nagradne igre „Osiguraj se online i osvoji vrijedne nagrade“.

Glavnu nagradu – putovanje na Final 4, EHF lige šampiona žena, čiji je UNIQA Premijum sponzor, uručila je kapiten ŽRK „Budućnost“ – Milena Raičević.

Dobitnik glavne nagrade, Darko Mrvaljević, zadovoljan je nagradom a posebno je srećan što mu je nagradu uručila jedna od najboljih igračica EHF lige šampiona.

Redovno koristim usluge UNIQA web shop-a, jer osiguranje mogu obezbijediti veoma jednostavno u samo par klikova, bez odlaska u poslovnicu, u bilo kojem momentu.
Drago mi je što sam dobitnik ove vrijedne nagrade, a posebno mi je zadovoljstvo što mi je nagradu uručila jedna od najboljih igračica EHF Lige šampiona za žene. Nadam se da će rukometašice Budućnosti uspjeti da se domognu FINAL 4-a, a UNIQA osiguranju se zahvaljujem na mogućnosti da otputujem u Budimpeštu i uživo popratim ovaj prestižni sportski događaj.
“ – kazao je srećni dobitnik glavne nagrade.

Rukometašice Sanja Premović i Pletikosić Matea su uručile drugu i treću nagradu: Samsung S8+ koja je pripala Novović Radulu i godišnju polisu osiguranja, koja je pripala Mariji Vukčević-Bogdanović.

UNIQA nagradna igra je trajala od 10.marta do 10.aprila 2018. a prava učešća u nagradnoj igri su imali svi koji su polisu putno osiguranja ili osiguranje kuće ili stana obezbijedili on-line, preko UNIQA webshop-a.

Kupovinom preko UNIQA webshop, svi zainteresovani polisu osiguranja mogu obezbijediti u svega par klikova, iz udobnosti svog doma ili kancelarije, ali i uštedu od 10% popusta. Više informacija o proizvodima osiguranja koji su dostpuni online možete saznati preko linka u nastavku:  https://www.uniqa.me/online-kupovina.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *