Uspješno završeni Dani Karijere

Dodajte komentar

U petak, 30.03.2018., je u shopping mall-u Delta City uspješno završen Sajam poslova i praksi, u organizaciji HR kompanije WEON. Projekat je realizovan uz pokroviteljstvo Glavnog Grada i uz generalnog sponzora Addiko banke. Organizator projekta, u saradnji sa brojnim korporativnim partnerima je WEON, prva privatna kompanija za posredovanje pri zapošljavanju koja se u najširem smislu bavi pitanjima ljudskih resursa i u toj oblasti je lider na teritoriji Crne Gore.

Na Sajmu se našlo preko 30 kompanija, koje su oglasile 500 slobodnih radnih pozicija gdje su studenti, srednjoškolci i nezaposlena lica u Crnoj Gori mogli da pronađu priliku za zaposlenje različitih radnih profila kao i mogućnost odrađivanja praksi. Kompanije koje su bile učesnice sajma su: Addiko banka kao generalni sponzor, Telekom, koji je imao prezentaciju ljudskog robota- humanoida, Neregelia i Montenomaks, Karisma Hotels Adriatics Montenegro, Ernst & Young, BENU apoteke, Regent Porto Montenegro, Nall International, Strabag, Porto Montenegro, Luštica Bay Montenegro, Chedi hotel, PWC, KIPS, Toščelik, Core IT, Pivara Trebjesa, Studio Moderna, Hoteli Hemera i Astoria, Hotel Budva, Hotel Korali, Kouzon Vrabutovanje, Na Mapi, La Roche hotel, Securitas Montenegro kao i Mladiinfo Montenegro kao i NVO Volonteri.

Poslodavci su veoma zadovoljni odazivom na sajam a na svojim brendiranom štandovima su zainteresovanima predstavili način svog poslovanja, približili opis oglašenih radnih mjesta i vršili uživo intervjue sa istim. Addiko banka je u okviru Sajma održala i radionicu za sve zainteresovane, kojoj je prisustvovao znatan broj učesnika/ca. Uspjeh će se ogledati u broju zatvorenih radnih pozicija svih izlagača a po broju priloženih prijava, ocijenili smo da je zadovoljstvo proteklim sajmom na zavidnom nivou. Organizacioni tim kompanije WEON je bio na raspolaganju svim posjetiocima i preko popunjavanja biografija u offline formi kao i registracijom na njihovom portalu za zapošljavanje prekoveze.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *