Otvorena nova Addiko Express poslovnica u tržnom centru Bazar

Dodajte komentar

Addiko Bank AD Podgorica otvorila je novu modernu poslovnicu u Podgorici, u tržnom centru Bazar u bloku V. Tim povodom uručena je donacija vrtićima “Suncokrili” i “Sunce”, a prvi klijenti dobili su i prigodne poklone i iznenađenja.

Moderno opremljena Express poslovnica je konceptualno i sadržajno osmišljena da klijentima osigurava efikasnu, brzu i kvalitetnu uslugu, a prostor je kreativno i tematski organizovan tako da ima i digitalni kutak u kojem zainteresovani mogu isprobavati demo verzije mobilnog i elektronskog bankarstva.

„Ključno je prepoznati trendove, potrebe i preferencije klijenata te odgovoriti na njih na način da klijentima osiguramo ne samo ono što im je potrebno već i da im to pružimo na način na koji oni to žele. Addiko Express predstavlja koncept bankarske poslovnice budućnosti, jer smisleno i praktično kombinuje sve prednosti modernih digitalnih kanala s koristima fizičke prisutnosti, tako da će naši klijenti uz vrhunsku uslugu moći svoje svakodnevne finansijske poslove obavljati lakše i brže.“ – izjavio je Miloš Miketić, direktor Sektora prodaje proizvoda na malo.

„Moderne tehnologije diktiraju promjene koje se odražavaju i na potrebe korisnika bankarskih usluga. Zahvaljujući modernoj tehnologiji Express poslovnica klijentima smo u mogućnosti da pružimo drugačije iskustvo i mogućnost da samostalno urade većinu posla. Klijent sada može samostalno pristupiti aplikacijama i internet stranicama banke i uraditi kalkulaciju za željeni kreditni proizvod, pri čemu su im naši zaposleni u svakom trenutku na raspolaganju za dodatnu informaciju ili pomoć. “ – dodala je Jelena Vidić, direktorica ekspoziture.

U okviru društveno odgovornog poslovanja, Addiko banka posebnu pažnju posvećuje djeci i institucijama koje vode računa o njihovom organizovanom vaspitnoobrazovnom razvoju, a ovom prilikom Banka je uručila donaciju obližnjima vrtićima “Sunce” i “Suncokrili”, koju je u ime JPU “Ljubica Popović” primila zamjenica direktorice, gospođa Danka Novović.

Radno vrijeme Express poslovnice prilagođeno je potrebama klijenata i ritmu današnjeg života, pa je  novootvorena ekspozitura dostupna klijentima 7 dana u sedmici – od ponedjeljka do subote u vremenu od 9-21h, a za kreditne poslove i nedjeljom od 9-17h. 

Ekspozitura je savremeno opremljena i u skladu sa otvorenim i direktnim pristupom Banke, koji omogućava efikasnost i jednostavnu komunikaciju. Klijentima su, uz direktora poslovnice, na raspolaganju kreditni referent za fizička lica i šalterski službenik. Osim standardne ponude bankarskih proizvoda i usluga, građanima će u moderno opremljenoj poslovnici biti dostupan i bankomat.

“U cilju daljeg jačanja Addiko prodajne mreže, te približavanja Banke klijentima i poboljšanju njihovog iskustva, u narednom periodu biće otvorena još jedna poslovnica na teritorije opštine Herceg Novi, u Sutorini (HDL), najavili su iz Addiko banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *