NLB Banka učestvovala na Bank and Business conference

Dodajte komentar

NLB Banka je podržala konferenciju „Bank & Business conference“ koja se održava od 22. do 23. marta 2018. godine, u organizaciji Vijeća studenata Ekonomskog fakulteta (VSEF-a), Saveza studenata Ekonomskog fakulteta (SSEF-a) i Studentskog Biznis kluba (SBC-a) sa UDG-a.

NLB Banka je uzela učešće prvog dana konferencije koja je organizovana sa ciljem da se studenti povežu sa preduzećima, privrednim subjektima i značajnim pojedincima iz svijeta bankarskog sektora, prošire svoja znanja o različitim aktuelnim i perspektivnim zanimanjima na kojima počiva finansijski sektor u Crnoj Gori, da čuju dosadašnja iskustva uspješnih pojedinaca u bankama i kompanijama i razmjene mišljenja sa njima.

Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke je održao kratko predavanje o digitalnoj transformaciji koja je u fokusu strategije banke i uvođenju Viber chat usluge za bolje korisničko iskustvo praćeno simplifikacijom i optimizacijom svih procesa i usluga.

Drugi dan konferencije je panel posvećen crnogorskim preduzetnicima, pokretačima crnogorskih start-up-ova, motivacionim govornicima i stručnjacima iz svijeta marketinga.

NLB Banka nastoji da u kontinuitetu prevazilazi finansijki okvir svog poslovanja i podrži projekte koji su značajni za društvo, posebno kada je obrazovanje u pitanju. U želji da doprinese zajednici, posebno kada je riječ o obrazovanju i osposobljavanju mladih da nakon završenih studija mogu spremno da se uključe na tržište rada, NLB Banka je podržala i priključila se ovoj konferenciji.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *