27. marta otvaranje prvog privatnog centra za karijeru u Crnoj Gori – StepUp

27. marta 2018. u 11 časova u prostorijama kompanije HR Partners – Podgorica, održaće se otvaranje prvog privatnog centra za karijeru u Crnoj Gori: StepUp.

Centar je osnovan u sklopu kompanije HR Partners i nudi specijalizovani program namijenjen srednjoškolcima pod nazivom #OMG a koji se odnosi na profesionalno usmjeravanje i pronalaženje karijernog puta.

Centar za karijeru StepUp je prvi privatni centar u Crnoj Gori koji nudi podršku i savjete vezane za izbor i razvoj  karijere. Programi su specijalizovano kreirani za potrebe mladih i ljudi koji prolaze kroz bitne tranzicije i koji kroz inovativna testiranja, individualne razgovore ili grupne radionice, mogu naći podršku kada je karijerna orijentacija u pitanju.  Kao rezultat, polaznici dobijaju svoj prvi karijerni razvojni plan koji mogu da sprovode samostalno ili uz dalju podršku stručnjaka.

“Želimo  doprinijeti zajednici, na način da sa svojim stručnim znanjem i iskustvom, kao kompanija koja se već više od decenije predano bavi ljudskim resursima na našem tržištu, budemo podrška mladima prilikom izbora budućeg zanimanja, u skladu sa njihovim interesovanjima, sposobnostima, ali i pravovremenim informacijama sa tržišta rada. Pravilno profesionalno usmjeravanje i karijerno savjetovanje, postaje sve značajnije, obzirom na tržište rada, kojeg karakteriše, s jedne strane, visoka stopa strukturne nezaposlenosti, kontinuiran porast nezaposlenosti mladih, a sa druge strane deficit nekih zanimanja, deficit kvaliteta radne snage, ali i brzi razvoj tehnologije i priprema za EU tržište rada. Očekujemo predstavnike Ministarstva Prosvjete kao i predstavnike javnih institucija: Centar za stručno obrazovanje, Ispitni Centar Crne Gore koji su prepoznali značaj ovog projekta”, saopštili su iz kompanije.

Više informacija na: http://hrpartners.me/centar-za-karijeru-step-up/program-omg ili +382 63 226227. HR Partners – Nova Dalmatinska (2008), Podgorica.

Check Also

Xiaomi je broj 1 u Evropi

Po prvi put, Xiaomi je naprodavaniji telefon u Evropi.

One comment

  1. Postovani, ovo nije prva kompanija koja se bavi karijernim savjetovanjem , ima jos poneko u Crnoj Gori ko se bavi tim, pogotovo za srednjoskolce.
    Tako da kada prenosite ovakve informacije uvijek je dobro raspitati se malo a ne otkucatio ono sto su Vam ovi iz HR partnersa poslali.

    Pozzzz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *