Portal Stomatologija.me čitaocima poklanja kupone za popuste u stomatološkim ordinacijama

Dodajte komentar

Tim portala Stomatologija.me proteklih mjeseci pripremao je veliko iznenađenje za svoje čitaoce u Crnoj Gori, a riječ je o kuponima za popuste u stomatološkim ordinacijama, klijentima portala. Kupon će važiti u čak 81 ordinaciji, a moći će da se dobije uz dnevnu novinu Dan.

Od ponedjeljka, 12. marta portal Stomatologija.me pokreće veliku kampanju “Dani stomatologije” koja će trajati do 20. aprila. Riječ je o kampanji koja će za cilj imati podizanje svijesti o značaju održavanja oralnog zdravlja, pa smo za svoje čitaoce pripremili veliko iznenađenje u vidu kupona koji će vam obezbijediti prvi pregled gratis i 10 odsto popusta na prvu popravku zuba (liječenje).

Kupovinom dnevne novine Dan u ponedjeljak 12. marta sebi ćete obezbijediti navedene popuste, a sve će dodatno biti objašnjeno na flajeru koji će bit insertovan u ovom izdanju Dana. Na flajeru će, podijeljena po gradovima, biti nevedena imena i kontakt podaci 81 ordinacije, u kojoj ćete moći da dobijete navedene popuste.

“Ovim putem želimo da doprinesemo podizanju svijesti o važnosti oralnog zdravlja, kao i da na neki način odamo zahvalnost našim vjernim čitaocima bez kojih nijedan naš projekat ne bi ni mogao da uspije”, navode sa portala.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *