Nedjeljni poslovni horoskop 05. mart – 11. mart

Dodajte komentar

OVAN

Period pred vama dovešće većinu na raskrsnicu. Odluke koje donesete sada odraziće se na mjesece koje dolaze. Veoma pozitivan period za promjenu posla ili učvršćivanje trenutne pozicije. Ludi oko vas mogli bi biti pod stresom. Pripremite se da im pomognete prilikom emotivnih padova. Vaša kompetencija i osjećaj za humor pomoćiće im da se vrate u normalu. Preispitajte svoje dugoročne ciljeve.

BIK

Veoma nemirna energija očekuje vas ove nedjelje. Ukoliko tražite novi posao ili treba da donesete važnu odluku moraćete se malo potruditi. Na kraju, najbolje bi bilo da ne idete protiv struje. Primirite se. Osjetićete nalet kreativne energije i mašte. Mogli biste proširiti svoj krug klijenata. Ukoliko ste u prilicu najbolje bi bilo da malo otputujete. Postavite svoje dugoročne ciljeve.

BLIZANCI

Ove nedjelje fokusirajte se na ono što radite i dajte sve od sebe. Nemirna energija mogla bi uticati i na vas, sa dosta nepredvidivih situacija. Ukoliko razmišljate o promjeni karijere, onda je ovo period kada treba da napravite plan i postavite ciljeve. Iskreni i specifični ciljevi biće u vašem najboljem interesu. Nemojte ogovaranja toliko primati k srcu. Ovo je vrlo važan period kada treba da obratite pažnju na detalje.

RAK

Nakon nedjelja kašnjenja i ponovnih pregleda i uspostavljanja dogovora, konačno ove nedjelje očekujte uspostavljanje ravnoteže. Pred vama je period sa dosta prilika koje biste trebali iskoristiti. Nemojte previdjeti važne detalje. Ignorišite ogovaranja na poslu. Budite iskreni i direktni kada govorite u javnosti. Ljudi oko vas mogli bi biti zahtevni i impulsivni. Imajte strpljenja.

LAV

Konačno prestaje period nesporazuma, kašnjenja i padova. Bacite se na posao. Takođe, ovo je veoma pozitivan period za marketinške poslove. Možete pronaći snažnu podršku za svoju kreativnu maštu. Očekujte dobre poslovne odnose. Kasnije bi moglo doći do poteškoća jer bi vaši ciljevi mogli biti pred izazovom ili ograničeni nečim. Energija donosi snažna osjećanja.

DJEVICA

Budite oprezni sa kolegama koji pokušavaju da vas savjetuju na pogrešan način. Poslušajte svoju intuiciju i vjerujte svom provom impulsu u svakoj situaciji ove nedjelje. Planetarna energija može vam donijeti stresne sukobe. Ovo je period kada treba da budete oprezni, idete korak po korak i fokusirate se na ono što radite. Bićete u prilici da pronađete sasvim novu priliku za dodatnom zaradom.

VAGA

Neke frustracije koje ste osjećali zadnjih nedjelja polako će jenjavati. U isto vrijeme, moraćete biti strpljivi i metodični u svojim pristupima. Veoma pozitivan period za svaku komunikaciju i marketing. Imate sjajne ideje ali sačekajte. Nemojte ih još iznositi. Postoji opasnost ove nedjelje da vas pogrešno razumiju. Nemojte ogovaranja ili kritike primati k srcu.

ŠKORPIJA

Ove nedjelje osjetićete konačno želju za druženjem, jer će energija nesporazuma i kašnjenja oslabiti. U isto vrijeme, držite se ustaljenih rasporeda i planova. Ukoliko ste nešto obećali onda to ispunite. Veoma pozitivan period za timski rad kroz zabavu i relaksaciju. Sačekajte sa inovacijama jer može doći do konfrontacije sa drugima. Pojednostavite stvari kada vam emocije udare u glavu.

STRIJELAC

Stres na poslu koji osjećate već duže vrijeme kao da se nastavlja. Veoma ekspanzivna energija može uticati na vašu anksioznost. Odvojite vrijeme da raščistite svoj radni prostor kako biste se bolje organizovali. Pregledajte svoje ciljeve i budite objektivni. Napravite novu listu ako treba. Svi ovi napori koje sada uložite pomoćiće vam da imate konotrolu nad sobom. Pokušajte da proširite svoje znanje. Nemojte misliti da ne vredite zato što niste savršeni.

JARAC

Imaćete priliku ove nedjelje da donesete važnu odluku. Pripremite se da se suočite sa očiglednim propustom. Uvidjećete da su i promašaji deo uspjeha. Stvari nisu toliko strašne koliko se vama čine. To se posebno odnosi na one koji tvrdoglavo odbijaju da se suoče sa poslovnom politikom firme u kojoj rade.

VODILIJA

Ove nedjelje biće uzavrele emocija na poslu. Konflikt će dovesti do otvorenog razgovora o tome šta koju stranu muči a i bilo je vrijeme za tako nešto! Ovo je veoma srećan period ukoliko tražite novi posao. Vaša radna etika i komunikativne sposobnosti imaće dosta podrške. Budite strpljivi sa tuđim idejama.

RIBE

Očekujte neočekivano ove nedjelje. Ukoliko idete na poslovni put svakako ćete imati uspjeha. Veoma srećan period ukoliko aplicirate za novi posao. Bićete dosta emotivni te je važno da pazite šta pričate. Nemojte brzati, smirite se i pažljivo birajte riječi. Ponovo pregledajte svoju listu prioriteta, možda nešto treba dodati a nešto izbaciti?

Horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *