Predstavnici IRF-a posjetili preduzeće „Aria“ doo Podgorica

Dodajte komentar

Predsjednik OD IRF-a, gdin Zoran Vukčević je sa svojim saradnicima obišao investiciju preduzeća „Aria“ doo iz Podgorice, korisnika kreditnih sredstava IRF-a.

Preduzeće “Aria” doo posluje od 2000 -te godine, i ima 55 zaposlenih.

Vlasnik preduzeća , gdin Slavoljub Vukčević objasnio je da pod ovim preduzećem posluju dvije jedinice , restoran – pečenjara “Gurman” i hotel  “Aria”.

Vukčević ističe da su saradnju sa Investiciono-razvojnim fondom započeli 2006.godine, realizacijom  ideje za izgradnju hotela “Aria”.

“Za IRF smo saznali obilaskom predstavnika te Institucije, koji su nas posjetili i predstavili nam odlične uslove kreditiranja. Prvi kredit  u iznosu od 200.000 € je upotrijebljen za izgradnjuj hotela, i  ta sredstva su u cjelopkupnom iznosu uložena u izgradnju objekta. Takođe, drugi kredit namijenjen za završetak investicije  iznosio je 200.000 €, i IRF nas je opet podržao, a kompletan iznos je uložen u ovu svrhu.  Kompletan iznos investicije, povodom izgradnje hotela iznosio je 2 mil €, od čega je IRF učestvovaro sa 400.000 €. Uslovi kod IRF-a su bili odlični, sa niskomm kamatnom stopom , drastično nižom od bankarskih, sa rokovima otplate koji su odgovarali našim mogućnostima poslovanja. “ – kazao je vlasnik preduzeća Aria, gdin Slavoljub Vukčević.

Vukčević je izrazio zadovoljstvo povodom saradnje sa Investiciono-razvojnim fondom i ovim putem preporučio IRF, svim preduzetnicima u Crnoj Gori, kao kreditnu instituciju koja nudi napovoljnije uslove kreditiranja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *