Odbor direktora NLB banke razriješio izvršnog direktor Roberta Kliendiensta

Odbor direktora NLB Banke AD Podgorica je na vanrednoj sjednici održanoj 23. februra 2018. godine donio odluku o razrješenju Roberta Kleindiensta sa pozicije izvršnog direktora i člana Uprave NLB Banke u Podgorici, te sa njim shodno tome raskinuo radni odnos.

Nakon donešene odluke Odbora direktora NLB Banke, Banka je u posljepodnevnim časovima  primila Rješenje od Centralne banke Crne Gore kojim se oduzima odobrenje za izvršnog direktora Roberta Kliendiensta.

Poslove iz nadležnosti razriješenog člana Uprave preuzeće Martin Leberle, glavni izvršni direktor, do izbora novog izvršnog direktora i člana Uprave, koji će biti izabran u redovnoj proceduri i uz prethodno odobrenje Centralne banke Crne Gore.

“NLB Banka, kao članica NLB Grupe, najveće slovenačke finansijske grupacije, nastaviće i dalje da unapređuju svoje poslovanje, ispunjavajući strateške ciljeve u Crnoj Gori na zadovoljstvo brojnih klijenata i zaposlenih”, kazali su iz banke.

Check Also

Vlada Srbije do kraja nedjelje zvanično prihvata ponudu za Komercijalnu banku?

Zvanična odluka o prihvatanju ponude NLB banke za kupovinu Komercijalne banke, trebalo bi da bude …

One comment

  1. A sto ovi nasi preplaseni banakri i kontrolori ne odgledaju “Black Panther” i mozda nauce da poredjenje sa africkom zemljom i nije bas kraj svijeta i tolika uvreda da se smjenjuje jedan od izvrsnih direktora.
    I kada ce se ovo ponasanje “uvrijedjenih frajlica” okoncati u trulezu lazne moci?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *