Vrijednost kriptovaluta za 21. februar 2018.

Dodajte komentar

Vrijednost bitcoin-a je i juče bila u porastu pri čemu se oporavila za skoro polovinu u odnosu na proteklu sedmicu. Jedan bitcoin juče popodne vrijedeo je oko 11.500 dolara, dok je prije samo sedam dana vrijedeo nešto više od 8.000 dolara.

Južnokorejska finansijska regulatorna ijtela naznačili su da će podržati “normalnu” trgovinu kriptovalutama, te su se predomislili u odnosu na svoje pretnje od prije samo mjesec dana. Ova najava Južne Koreje možda je prouzrokovala porast vrijednosti bitcoina u posljednjih nekoliko dana, baš kao što su do preteranog pada u januaru 2018. godine djelimično dovele prethodne antibitcoin izjave od strane južnokorejske vlade. Naravno, poznato je da su vrijednosti digitalnih valuta nestabilne, a ovaj rast i skorašnji padovi mogu se pripisati mnogim različitim stvarima. Bez obzira na to, čini se da Južna Koreja ima značajnu ulogu u fluktuaciji vrijednosti kriptovaluta, piše Investopedia.

Vrijednost bitcoina je u trenutku pisanja ovog članka na platformi Coindeska iznosila 11,048.07 dolara.

Vrednost litecoin-a je takođe porasla za više od 50% prošle nedjelje kako bi dostigla novu vrijednost od više od 240 dolara, dok je ethereum zabilježio manji porast na 950 dolara. Pogledajte vrijednosti ostalih vodećih kriptovaluta:

 

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *