Šta to mudro krije Galaxy S9? (video)

Ostalo je još samo deset dana do predstavljanja najnovijeg modela Samsung Galaxy S9. Samsung je objavio niz snimaka na svojim YouTube kanalima u kojima nagovještava svoj najpametniji model.

U prvom snimku vidi se mnogo akcije, a na kraju kada broj devet u svoj fokus zamrzava padobranca u slobodnom padu, te se čini da Samsung želi da naglasi brzo fokusiranje kamere za akcione snimke, kao i mogućnost slo-mo snimaka.

Drugi snimak je dosta mračniji, a noćne scene i jelena u šumi osvijetliće upravo devetka. Jasno je da se snimak odnosio na snimanje fotografija pri maloj osvijetljenosti. Šuška se da će specijalno osvjetljenje koje će „spasiti“ slike u mraku biti novi feature Galaxy S9.

Treći video prikazuje mladog momka u gotovo svim životnim raspoloženjima, od smijeha do plača. A onda se u jednom trenutku pojavljuje devetka i njegovo lice pretvara u animaciju. Stoga je vrlo izvjesno da će i Samsung imati opciju 3D emodžija koji koriste vaš izraz lica da kopiraju eksperisiju, a onda stilizuju emodži.

Check Also

CKB i Podgorička banka donirale još 100.000 eura kao pomoć u ublažavanju posljedica epidemije

Crnogorska komercijalna banka (CKB) i Podgorička banka, članice OTP Grupe, donirale su Nacionalnom koordinacionom timu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *