Mtel digitalna fabrika vas poziva na MeetUp sa Vanjom Vulićem pod nazivom ’’Kako da stvorite magično iskustvo za kupca’’

Mtel digitalna fabrika vas poziva na MeetUp sa Vanjom Vulićem pod nazivom ’’Kako da stvorite magično iskustvo za kupca’’. MeetUp će se održati u prostorijama Mtel digitalne fabrike 20. februara u 18h.

“Vrijeme kada su kupci mogli da se dobiju običnim trikovima je gotovo – vrijeme je da počnete da koristite pravu magiju! Akvizicija kupca je posao koji postaje teži iz dana u dan, prosječan potrošač je evoluirao, izoštrio svoja čula i podigao kriterijume. Na vama je da otkrijete kako da budete na nivou zadatka, ispunite njegova očekivanja i čak odete korak dalje – kako da počnete da kreirate istinski magično iskustvo za kupca”, kažu organizatori.

Vladimir Vanja Vulić, konsultant je u oblasti menadžmenta, inovacija i društvenih medija. Sarađivao je sa klijentima kao što su Coca-Cola Company, Pivara Trebjesa Nikšić, Crnogorski Telekom, UNDP Crna Gora, Vlada Crne Gore i Britanska ambasada u Beogradu. Suosnivač NVO Digitalizuj.me, digitalne zajednice koja nastoji da pomogne građanima i organizacijama u Crnoj Gori da razumiju i iskoriste uzbudljive šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju. Programski direktor konferencije Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi. Ima 12 godina iskustva kao predavač Strategijskog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu Podgorica. Bio je TEDx govornik dva puta. Govorio je na konferencijama u 15 država na tri kontinenta. Teme o kojima govori su strategija, upravljanje inovacijama i promjenama, liderstvo i preduzetništvo.

Ulaz je slobodan, vidimo se u Digitalnoj fabrici 20. februara od 18h!

Check Also

Osnivači Googlea od maja ove godine prodali dionice vrijedne više od milijardu dolara

Osnivači Googlea i suvlasnici kompanije Alphabet Larry Page i Sergey Brin su od maja ove …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *