Luštica Bay realizovala sponzorstva za prošlu godinu: Zajednici 156 hiljada eura

Dodajte komentar

U okviru programa društveno-odgovornog poslovanja i Protokola o sponzorstvu koji Luštica Development AD svake godine potpisuje sa Opštinom Tivat, u 2017. godini u projekte od lokalnog i nacionalnog značaja kompanija je uložila 156 hiljada eura.

Na teritoriji mjesne zajednice Radovići podržani su projekti u vrijednosti od više od 60 hiljada eura, pozorišni festival Purgatorije 15 hiljada eura a po 20 hiljada eura su dobili KK Teodo i RK Partizan.

„Tokom 2017. godine usmjerili smo pažnju prvenstveno na podršku Radovićima i MZ Krtoli, potom obrazovnim ustanovama i sportskim klubovima, NVO sektoru i kulturnim događajima, ali i rješavanju pitanja od životnog značaja, poput donacije ambulantnog vozila. Uvjereni smo da će se saradnja sa zajednicom kako u Radovićima i Tivtu i generalno – na nacionalnom nivou, nastaviti na isti način i ubuduće. Veoma smo ponosni na činjenicu da smo do sada na ovaj način obezbijedili ukupno oko 1,2miliona eura za finansiranje šire zajednice i stvorili jako partnerstvo sa mnogim organizacijama, ustanovama i institucijama. Luštica Bay se kao zajednica razvija paralelno u građevinskom smislu na terenu, kao i u izgradnji dobrosusjedskih odnosa“, saopštila je Slavica Milić iz marketinga Luštica Development.

U okviru programa društveno-odgovornog poslovanja Luštica Development i Opština Tivat od 2010. godine svake godine potpisuju Protokol o sponzorstvu aktivnostima Opštine Tivat, kojim se obezbjeđuje podrška djelatnostima organa lokalne uprave, javnih preduzeća, NVO sektora, obrazovnih, turističkih i sportskih i kulturnih ustanova i drugih subjekata.

Dokumentom je definisana saradnja u vezi sa razvojem obrazovanja, kulture i sporta, podrškom razvoju energetskog, turističkog, poljoprivrednog i zdravstvenog sektora, djelatnostima koje realizuju opštinske socijalne ustanove i NVO sektor, i drugim aktivnostima.

“Na 690 hektara zemljišta nadomak Tivta kompanija Luštica Development razvija projekat Luštica Bay kreiran kao novi turistički grad u Crnoj Gori, u potpunosti uklopljen u prirodno okruženje i integrisan u lokalnu zajednicu kao funkcionalni grad otvoren posjetiocima tokom cijele godine. Luštica Bay je najveći najveći investicioni projekat u turizmu i izgradnji rezidencijalnih sadržaja na Mediteranu”, saopšili su iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *