Karisma Career Day uskoro u Baru i Kotoru

Dodajte komentar

Karisma Career Day, koji je juče održan u Ulcinju, samo je jedan u nizu sajmova zaposlenja koji će biti organizovani širom Crne Gore, a za koje se nadaju da će biti jednako uspješni, rečeno je Vikend novinama iz ove hotelsko-turističke kompanije.

Na događaj koji su u lokalnoj Skupštini organizovali Opština Ulcinj i Karisma Hotels Adriatic Montenegro, bilo je oko 200 zainteresovanih iz najjužnijeg crnogorskog grada, koji su se interesovali za rad u renomiranoj svjetskoj kompaniji.

Među prisutnima su bili i ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, te potpredsjednik Opštine Ulcinj Arijan Murati. Iz Karisme su Vikend novinama kazali kako su već planirali naredne sajmove zapošljavanja na Primorju.

“Proces izbora radnika za Holiday Village Montenegro nije završen. Naredni Caree Day biće održan u Baru za 15 dana, takođe u saradnji sa opštinom. Zatim će biti organizovan i sajam u Kotoru. Predstavnici regionalne centrale iz Hrvatske biće u Crnoj Gori narednih mjeseci kako bi pomogli u cijelom procesu”, rekli su iz kompanije, te pozvali sve zainteresovane da se prijave i elektronskim putem.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *