Prijavite se na predavanje: “Zašto je dobro znati NLP?”

Dodajte komentar

Odlučili ste da radite na sebi, ali niste sigurni  kako izabrati najdjelotvorniju metodu?

Ukoliko do sada niste imali prilike da se praktično upoznate sa NLP metodologijom, sada je pravi trenutak,  NLP Network organizuje besplatno informativno predavanje 07.februara 2018. u 18 časova na Ekonomskom fakultetu.

Trenutno najsveobuhvatnija i vodeća metodologija za lični i profesionalni razvoj, NLP (Neuro Lingvističko Programiranje) na jednostavan, a veoma djelotvoran način daje konkretne i praktične odgovore kako za kraće vrijeme i sa manje napora, postići mnogo kvalitenije rezultate, bilo na profesionalnom ili ličnom planu. Zadnjih godina je više nego očigledan, izuzetno pozitivan trend želje, ali i potrebe da radimo na sebi. Davno su prošla vremena kada je bilo dovoljno da završimo fakultet i da u startu imamo više mogućnosti za zapošljavanje, napredovanje, promjenu posla i sl. NLP nalazi primjenu u svim sferama poslovnog konteksta, bilo da radite u prodaji, marketingu, u HR-u, da rukovodite ljudima, da se bavite raznim savjetodavnim poslovima, da ste predavači i prenosite svoje znanje, radite u pomažućim profesijama, kao što je medicinsko osoblje, socijalni radnici i sl. Sve profesije, u kojima je rad i komunikacija sa ljudima, od presudnog značaja za njihovo kvalitetno obavljanje.

Budući, da je NLP izuzetno jednostavan za proučavanje, praktično orjentisan i vrlo efikasan u primjeni,  sve više ljudi u Crnoj Gori iskazuje interesovanje za NLP metodologiju.

NLP Network je prva specijalizovana organizacija u Crnoj Gori koja se bavi promovisanjem NLP metodologije, organizovanjem i izvođenjem NLP treninga i koučinga, kako za pojedince, tako i za kompanije.

Predavanje je besplatno, s tim što su prijave neophodne. Kontakt telefon za prijavu 069 564 117 ili putem maila: [email protected]

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *