NTO: Za vikend besplatan prevoz do ski-centara

Dodajte komentar
Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa lokalnom turističkom organizacijom Žabljaka i turističkom privredom, za vikend, 3. i 4. februara upriličiće zabavni program povodom zimske sezone u ski-centrima Savin kuk i Javorovača na Žabljaku. Tim povodom biće organizovan besplatan autobuski prevoz iz Podgorice i Budve  za sve zainteresovane, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije.

Autobusi iz Podgorice polaze u subotu i nedelju,3.odnosno 4. februara, u 07:00 h ispred hotela City. Povratak sa Žabljaka je predviđen za 16:00  h sa skijališta „Javorovača“, odnosno 16:15 h sa  skijališta “Savin kuk”.

Autobus iz Budve polazi u subotu u 07:00 h sa kružnog toka kod „Perle“. S obzirom na to da će autobus ići rutom preko Kotora do Žabljaka, zainteresovani građani mogu se priključiti na planiranim stajalištima na benzinskoj pumpi “Petrol” prije tunela Vrmac u 07:30 h i kod TC „Kamelija“ u 07:50 h. Povratak je predviđen za nedelju u 16:00 h sa skijališta Javorovača, odnosno 16:15 h sa  skijališta Savin kuk.

Rezervacije mjesta mogu se obaviti svakim radnim danom, najkasnije do četvrtka, 1. februara,besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300 od 7-15h.

Svi gosti Žabljaka, pored rekreacije na snijegu i suncu, moći će da uživaju i u dvodnevnom muzičko-zabavnom programu koji će biti realizovan u ski-centrima „Savin kuk“ i „Javorovača“. Oba dana, u intervalu od 12h do 16h,  u ski centru Savin Kuk posjetioce će zabavljati DJ Mr Jools i DJ Shar. Na ski stazi „Javorovača“ će u subotu 03. februara sa početkom u 15h nastupati ansambl Toć, dok je u ovom ski centru za oba dana predviđen program animacije za najmlađe posjetioce, za koji će biti zadužen Žarko Žabac.

Lokalna turistička organizacija Žabljaka obezbijedila je ski autobus za posjetioce od centra Žabljaka do skijaliišta „Savin kuk“ i „Javorovača“. Polasci iz centra planirani su u 09:30 h i 11:00 h, a povratak sa skijališta u 14:00 odnosno 16:00 h.

Posebna pogodnost za posjetioce biće promotivne cijene pića na Savinom kuku i Javorovači, kao i besplatno noćno skijanje na ski-stazi „Javorovača“. U ski centru „Savin kuk“ u subotu, 3. februra u 18:00 h biće organizovana skijaška trka sa bakljama, a za najbolja tri takmičara obezbijeđene su nagrade.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *