D-Marin preuzima poslovanje Portonovi Marine

Dodajte komentar
Portonovi Marina

Vodeći se misijom da raste i postavlja nove standarde i strategije razvijene upravljanjem marinama i nautičkom industrijom, te usput stvarajući vrijednost za poslovne partnere, D-Marin preuzima poslovanje Portonovi Marine. Koristeći svoje bogato iskustvo i visoke standarde upravljanja, D-Marin nastavlja da širi svoje poslovanje novim ugovorima u upravljanju marinama.

Upravljanje Portonovi Marinom, namijenjenoj prihvatu jahti i superjahti od ove godine će preuzeti D-Marin, a potpisavši ugovor sa kompanijom Azmont Investments. Time će Portonovi Marina, izgrađena na jednom od najatraktivnijih dijelova crnogorske obale, nuditi ugodan boravak svojim gostima. Smještena je na istočnoj strani Portonovi Rizorta, Portonovi Marina sa Jaht klubom izgrađena je da prihvati jahte dužine i do 120 metara, pružajući pritom 238 vezova.

“Opremljena najnaprednijim tehnološkim rješenjima, marina nudi najveći nivo usluga u kombinaciji sa vrlo atraktivnim cijenama. Portonovi Marina će služiti i kao granični prelaz, te će uz sve ostale sadržaje nuditi i snadbijevanje vodom i strujom, sanitarni čvor, servis za pranje te benzinsku stanicu. Smješten u srcu crnogorske obale, Portonovi će postati jedna od najtraženijih destinacija Crne Gore i Mediterana. Prostira će se na 26 hektara, pružajući raznovrsne rezidencijalne mogućnosti, privatne vile te prvi “One & Only” hotel u Evropi u kombinaciji sa Chenot Health Wellness Spa, čime ova destinacija dostiže vrijednost od 650 miliona eura”, naveli su iz kompanije

D-Marin

D-Marin je kompanije u okviru Doğuş grupe koja kroz svoje poslovanje postavlja nove standarde u nautičkom turizmu. Grupa vidi nautičku industriju kao područje s visokim razvojnim potencijalom. Upravljajući sa 10 jedinstvenih marina u Turskoj, Grčkoj i Hrvatskoj te dva remontna brodogradilišta za
mega jahte, u Španiji i Francuskoj, D-Marin je jedan od najvećih međunarodnih lanaca marina na istočnom Mediteranu koji promoviše rekreacijski yachting, pruža ključnu infrastrukturu koja omogućava pristup zajednici plovnim putevima te razvija održive kompanije koje podstiču lokalno zapošljavanje i ekonomski rast. Za više informacija o aktivnostima kompanije D-Marin, posjetite www.d-marin.com.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *