Klijenti Addiko banke od sada mogu poslati novac putem Vibera

Addiko banka omogućila je korisnicima Addiko Chat Banking-a da od danas pored plaćanja u domaćem platnom prometu, mogu slati novac prijateljima putem Viber korisničke platforme. Nova funkcionalnost daje mogućnost korisniku Addiko Chat banke da šalje sredstva sa svojih računa direktno Viber kontaktima, bez potrebe da zna njihov broj transakcionog računa.

Korišćenje ove usluge je veoma jednostavno – potrebno je da pošiljalac ima račun u Banci i aktiviran Addiko Chat Banking. S druge strane, primaocu koji je klijent Addiko EBank, novac će biti prenešen odmah po potpisivanju naloga (unosom PIN koda). Ukoliko primalac nije korisnik Addiko EBank, primiće SMS obavještenje sa instrukcijama kako u svega nekoliko koraka može primiti uplatu.

Nakon realizacije uplate, i pošiljalac i primalac sredstava dobijaju SMS poruku o odlivu/prilivu na računu putem Addiko Chat Banking-a. Detaljne instrukcije o načinu korišćenja ove usluge istaknute su na web prezentaciji Banke www.addiko.me

“Addiko Bank je prva komercijalna banka u Crnoj Gori, kao i jedna od prvih u svijetu, koja pruža usluge plaćanja koristeći Viber. Uvođenjem „Addiko Chat Banking-a“ napravljen je veliki digitalni iskorak, a osnovne bankarske usluge u Crnoj Gori su danas praktičnije, direktnije i efikasnije.”, navode iz banke.

Check Also

Broj putnika na evropskim aerodromima udvostručen u 2022.

Putnički saobraćaj na evropskim aerodromima je konačno počeo da se oporavlja od krize izazvane kovidom-19, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.