“Mnoge kriptovalute su nerealni projekti koji će propasti”

Dodajte komentar

Nekoliko alternativnih kriptovaluta značajno je poraslo posljednjih nekoliko nedjelja, dok se traži alternativa Bitcoinu. Jedna od njih je Etherum za koju mnogi kažu da je novi Bitcoin. Ova digitalna valuta prvi put u istoriji je prešla i granicu od 1.000 dolara.

Međutim, suosnivač Etheruma, Čarls Hoskinson zabrinut je zbog “nerealnih“ projekata oko kriptovaluta koje dolaze do izražaja poslednjih dana.

Kako je rekao, mnogi od tih tokena koji nemaju jake osnove, nemaju dobru tehniku ili su jednostavno nerealni projekti, na kraju će naići na neku veliku prepreku koju neće moći da savladaju i tada će mnogi od njih sigurno propasti, uvjeren je.

“Tržište kriptovaluta će ojačati i stabilizovati se kad propadnu sve one alternativne valute kojima je falila suština da bi uspjele. Lično mislim da ćemo vidjeti stabilnost posle katastrofe“, rekao je Čarls.

Takođe, ako je za utehu, on misli da mnogi od tih koina neće propasti baš uskoro jer ima još sredstava koja im pomažu da se održe.

“Problem je i što sada mnogi od njih imaju puno novca. Teško je propasti kada se vrti negdje 5 miliona ili 10 miliona dolara godišnje, a vi ovdje imate na primjer milijardu dolara kapitala“.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *