Godišnji poslovni horoskop za 2018. godinu

Dodajte komentar

Ovan

Usmjerite svoje napore na ono polje u kome najviše želite da uspijete. Godina će započeti sa Marsom koji će se preklapati sa Jupiterom u znaku Škorpije. Bićete spremni da podnesete žrtvu da bi ste napredovali.
Mars će se nalaziti u znaku radno-orijentisanog Jarca od sredine marta do sredine maja. Sada budite najambiciozniji, naročito ukoliko želite da dobijete bolju poziciju. Mars će se kretati retrogradno od kraja juna do kraja avgusta, takođe u znaku Jarca. Ukoliko niste zadovoljni sa svojim radnim okruženjem ili prihodima, razmislite kako možete da poboljšate svoju poziciju. Napravite svoj prvi korak u septembru ili možda novembru, kada se Sunce bude preklopilo sa Jupiterom u znaku Strijelca.
Za vrijeme zime, osjetićete kako vam se energija vratila. Saturn je sada vaš prijatelj. Budite strpljivi i sačekajte kraj godine, kada će vam se sve isplatiti.

Bik

Sa Saturnom i Plutonom u znaku Jarca tokom cijele godine, imaćete jaku osnovu koju samo drugi zemljani znakovi mogu stvarno da poštuju. Imaćete dosta energije i kreativnosti koju treba da usmjerite u efikasno i inovativno rješavanje problema koji su pred vama.
Početak godine dočekaćete uz preklapanje Sunca i Venere u znaku Jarca. Sve što budete iznijeli u ovom periodu biće rado prihvaćeno.
Prva polovina 2018. godine će biti najnapornija, naročito u aprilu i junu, ali to ne znači da ćete odmah vidjeti rezultate. Budite strpljivi i istrajni u svom poslu.
Priliv novca biće stabilan, možda malo sporiji nego što bi ste vi željeli, a postaće intenzivniji za vrijeme ljeta i jeseni. Kada se Jupiter bude našao u znaku Strijelca u Novembru, iskusićete iznenadno povećanje prihoda, što će svakako dobro doći.
Tokom čitave godine, pregovarajte sa najboljima i nemojte se zadovoljiti ničim manjim.

Blizanci

Pitanja vezana za karijeru će vas moriti kroz čitavu godinu. Uzrok ovome nije nesigurnost ili zabrinutost. Štaviše, verovatno imate mnogo dobrih ideja koje ne znate kako da sprovedete u delo.
Vaša pozicija na poslu se može promijeniti u januaru ili početkom februara. Možda ste dugo radili na tome, a sada se najzad desilo. Imate energiju i motivaciju da napravite veliki korak naprijed. Nemojte biti stidljivi.
Maj i jun su vremena velikih prilika. Možda želite da započnete sopstveni biznis ili napravite svoju internet stranicu.
Kada se Jupiterovo retrogradno kretanje bude završilo početkom jula, imaćete velike planove. Saturn se još uvijek kreće retrogradno, što će vas obeshrabriti da trošite previše novca. Saturn nastavlja sa svojim direktnim kretanjem početkom septembra, a vi ćete biti mudriji i pametnije ćete raspolagati sa svojim novcem.

Rak

Saturn će se naći u znaku Jarca, a Sunce u znaku Raka, što će izuzetno pozitivno uticati na vaše finansije.
Kada Sunce bude ušlo u znak Raka, biće u opoziciji sa Saturnom. Ovo je trenutak kada lako možete donijeti važne odluke koje se tiču vašeg radnog okruženja, unapređenja ili većih primanja.
U februaru bićete puni pozitivne energije. U aprilu ćete biti više praktični nego obično. Ukoliko vam sada uspije rizičan potez, dosta će se isplatiti u narednom periodu.
U julu se završava retrogradno kretanje Jupitera, donoseći vam odlične saradnike i timske igrače. Marsovo retrogradno kretanje je u toku, ali ovog puta je pozitivno, pošto će vas usporiti dovoljno da ne napravite brzoplete greške.
Saturn završava svoje retrogradno kretanje početkom septembra. Vaše profesionalno i finansijsko upravljanje se samo poboljšava. Do kraja godine, bićete daleko ispred svoje konkurencije.

Lav 

Ova godina nudi dosta prilika za sticanje novca. Usporite i primijetićete da ove prilike jure vas. Pružite im šansu da vas stignu.
Sa Saturnom u znaku Jarca, svi će težiti da budu efikasniji i razumniji. Lav i Jarac su znakovi čija se filozofija i metode razlikuju od drugih znakova. Znate šta je funkcionisalo u prošlosti. Ostanite na pravom putu.
Retrogradno kretanje Jupitera u znaku Škorpije protezaće se od marta do početka jula. Ovo će vam ići u prilog, jer vi znate kako da ostanete fokusirani na svoj cilj. Budite strpljivi sa napretkom i ostanite u okvirima svog budžeta.
Što se karijere tiče, moguće je da želite da napredujete previše i prebrzo. Marsovo retrogradno kretanje od juna do kraja avgusta pomoći će vam da ostanete sa obje noge čvrsto na zemlji.

Djevica

Novčana pitanja biće aktuelna tokom čitave godine, ali na dobar način. Vjerovatno ćete uložiti više truda u svoju karijeru i finansije nego što ste planirali.
Godina će početi preklapanjem Mjeseca, Plutona i Marsa, što je izuzetno jak simbol. Bićete spremni na velike promjene ukoliko budete smatrali da su potrebne. Vaši izoštreni instinkti pomoći će vam da bolje procijenite šta je ispravno onda kada to bude bilo potrebno. Imaćete dovoljno motivacije da maksimalno iskoristite svaku priliku koja vam se bude ukazala.
U januaru, razmislite o svojim snovima i uskladite ih sa realnošću. U martu počnite da ih ostvarujete i primijetićete velike pomake.
Ukoliko se neka prilika ukaže u aprilu, bićete spremni. Prirodno ste pažljivi sa finansijama. Kreativne ideje će se isplatiti u julu.
Retrogradna kretanja Marsa, Jupitera i Saturna u oktobru i novembru dosta će povećati vaše šanse za uspjeh.

Vaga

Posao, karijera i finansije izgledaju veoma pozitivno ove godine. Možda postoje neki periodi, poput marta i aprila, kada loš propračun partnera ili saradnika načini manju štetu, ali vi posjedujete i više nego dovoljno vještina da se izborite sa time.
Sunce i Merkur će se preklopiti u septembru, što će u vama probuditi kreativnost i domišljatost.
Ukoliko vam veći broj saradnika ili poslovnih partnera priđe sa ponudama ove godine, budite pažljiviji nego obično. Možda se njihove ideje čine dobro, ali velike su šanse da su one samo kratkoročna rešenja.
Rukovodite finansijama sa pažnjom i biće malo iznenađenja. Uran prelazi iz znaka Ovna u znak Bika, u kome će ostati od sredine maja do početka novembra. U tom periodu se pripazite oscilacija u primanjima.

Škorpija

Pluton u znaku Jarca napaja jaku, produktivnu godinu. Saturn takođe ulazi u znak Jarca, pa će svaka promjena pravca u karijeri ili finansija morati da ima objektivnog i praktičnog osnova.
Prva dva mjeseca možda će biti najiscrpnija, ali nema potrebe da pravite neke suštinske promjene. Do marta, možda ćete biti nestrpljivi za odgovorom ili rezultatom vezanim za neko finansijsko pitanje, ali nemojte požurivati stvari.
Uran prelazi iz znaka Ovna u znak Bika, a sa njegovim prelaskom može doći i do oscilacije u finansijama. Dajte sebi malo vremena prije nego što se odlučite za neku veću kupovinu, skupo putovanje ili pitanje nekretnina.
Do oktobra, biće očigledno šta treba da uradite da bi ste dobili ono što želite. Budite snalažljivi, ostanite u okvirima svojih budžeta i dočekajte kraj godine u najboljem stanju!

Strijelac

Novac dolazi i odlazi, ali entuzijazam Strijelca je ono što ga pokreće i što svaku situaciju pretvara u novu priliku.
Svaka godina ima svoje uspone i padove, ali ove godine, biće mnogo više uspona nego padova.
Dok se Jupiter bude kretao retrogradno tokom marta i aprila, trošenje novca će se drastično smanjiti i vaš fokus će biti na štednji.
Saturn se kreće retrogradno od sredine aprila do početka septembra. Ukoliko smatrate da prilike da dobijete unapređenje ili bonus nisu dovoljno česte, ne očajavajte. Samo budite strpljivi i sačekajte kraj septembra.
Pokažite svoje liderske i organizatorske vještine u novembru i decembru. Završite godinu finansijski jaki.

Jarac

Prva i poslednja četvrtina 2018. godine mogu biti najzanimljiviji djelovi ove godine, ali ni sredina neće biti dosadna. Tada će stvari biti najstabilnije i tada ćete moći da ostvarite pravi napredak.
Novčani problemi drugih ljudi mogu se miješati u vaše, naročito u februaru i martu. Ipak, nećete biti skrajnuti. Štaviše, možda ćete postati jedan od glavnih savjetodavaca na poslu.
Uran će ući u znak Bika sredinom maja. Novac će teći neumjereno, ali vi ćete biti spremni na svaku situaciju. Početkom novembra, Uran će se vratiti u znak Ovna, pa će biti lakše da se fokusirate na svoj interes.
Jupiter će se kretati retrogradno od marta do jula. Što prije dovedite budžet u red i smanjite trošenje na luksuz. Saturn će se kretati retrogradno od aprila do početka septembra. Potrošite malo više da bi ste zaradili malo više.
Ovog ljeta, Mars u znaku Jarca takođe podstiče umjerenost. Naravno, sa Saturnom u znaku Jarca tokom cijele godine, biće teško izbaciti vas iz ravnoteže!

Vodolija

Novac i posao će vam ići od ruke u narednoj godini. Možda se ne osjećate kao da imate svu kontrolu koju biste željeli, ali više vam nije potrebno. Napredak i uspjeh su vam na dohvat ruke.
Budite što pragmatičniji i popularniji u januaru i februaru. Bilo kakve poslovne veze ili udruženja koje sada steknete dobro će vas služiti kroz ovu godinu.
U martu možete pokazati znakove neodlučnosti, kad budete bili spremni da stavite dobrobit drugih iznad sebe. Ovo je sasvim u redu, sve dok ne zanemarite svoje finansijske obaveze i potrebe. U što su boljem stanju vaše lične obaveze, to više možete pomagati drugima.
Sa Uranom koji varira između znakova Ovna i Bika, novac i finansije postaju nepredvidivi.

Ribe

Posao i uspjeh u javnom sektoru biće u glavnom fokusu ove godine. Saturn u znaku Jarca traži da svi budu pažljivi, odgovorni i poštovani.
Pluton u znaku Jarca nastavlja da najavljuje velike promjene kada god je to potrebno, bez obzira na to koliko to može biti neprijatno.
Jupiterovo retrogradno kretanje od marta do početka jula označava povoljan period za štednju.
Marsovo retrogradno kretanje u znaku Jarca držaće preuveličavanja i ishitrene odluke na minimumu.
Prihodi ili karijerne prilike mogu varirati kako Uran bude ulazio i izlazio iz znaka Bika.
Sa Jupiterom koji će završiti godinu u znaku Strijelca, imaćete priliku da pokupite priznanja za svoj naporan rad od strane svojih nadređenih.

Izvor: horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *