Uniqa: Novi proizvod osiguranja dostupan online

Kako bi nastavila da drži korak sa online trendovima i da klijentima omogući što jednostavniju i bržu kupovinu proizvoda osiguranja, u bilo kojem trenutku i bez nužnosti dolaska u poslovnicu, UNIQA osiguranje je danas obogatila paletu proizvoda osiguranja dostupnih online!

Od danas, osim kupovine putnog zdravstvenog osiguranja, putem UNIQA webshop-a, uz samo nekoliko klikova, možete osigurati vašu omiljenu a sigurno i najveću investiciju – vaš dom. Polisu osiguranja kuće ili stana možete obezbijediti uz maksimalnu uštedu vremena, preko svog kompjutera ili mobilnog telefona, uz popust od 10%!

Od ulaska na crnogorsko tržiše UNIQA ima misiju da klijentima ponudi inovativna rješenja u vremenu kontinuiranih promjena ekonomskog i socijalnog okruženja, tako da mogu u potpunosti uživati u bezbjednom životu. Svjesni sve bržeg načina života, kao i uticaja novih tehnologija, pratimo trendove i težimo biti tamo gdje su i naši klijenti – na internetu. Dostupnost osiguranja 24/7 – u bilo kojem trenutku bez odlaska u poslovnicu, uz samo nekoliko klikova preko bilo kojeg uređaja, je ono na čemu ćemo se fokusirati i u godini koja dolazi“, saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

Preko novog UNIQA webshop-a, za samo nekoliko minuta možete izračunati cijenu osiguranja kuće ili stana, a u zavisnosti od vaših potreba možete izabrati jedan od dva paketa osiguranja objekta i stvari u njemu. Plaćanje možete izršiti online, unosom podataka sa platne kartice a dostavljanje polise je na e-mail adresu.

Saznajte više na: https://www.uniqa.me/online-kupovina

Podsjećanja radi, UNIQA osiguranje je nedavno redizajnirala webshop putnog zdravstenog osiguranja, a kao potvrda da kompanija nije samo fokusirana na prodaju nego i na unaprjeđenje korisničkog servisa je i uvođenje online prijave štete, koja klijentima omogućava da na što brži i lakši način ostvare svoja prava iz osiguranja. Prednosti digitalizacije, osjetili su i UNIQA posrednici u osiguranju koju su prije par mjeseci dobili novi alat – mobilni kalkulator premije za životna osiguranja.

“UNIQA će nastaviti sa inovacijama i u 2018. godini, a početak Nove godine će obilježiti lansiranje potpuno novog proizvoda na tržištu osiguranja namijenjenog stranim turistima – UNIQA Montenegro Holiday Card, koji će takođe biti dostupan preko webshop-a”, naveli su iz kompanije.

Kao prva osiguravajuća kuća u Crnoj Gori, UNIQA osiguranje nudi online osiguranje kuće ili stana uz popust od 10%

Check Also

Rubini: Status američkog dolara kao glavne svjetske rezervne valute je ugrožen

“Status američkog dolara kao glavne svjetske rezervne valute je ugrožen”, napisao je u nedelju u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.