Nedjeljni Poslovni Horoskop 25. decembar – 31. decembar

Dodajte komentar

OVAN

Ove nedjelje, čuvajte se oholosti i preteranog ponosa, a najviše svoje tvrdoglavosti. Jedan poslovni razgovor bi mogao da preraste u pravu malu katastrofu ako budete nerealni i prenaglašavali svoje kvalitete. Ovo se naročito odnosi na one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji se pripremaju za razgovor za posao. U srijedu počinje nova faza u vašem poslovanju, očekujte povoljne ponude ili povišicu. U četvrtak i petak neće postojati ništa što vas može zaustaviti na putu ka uspjehu ili cilju koji ste zacrtali. Lako zaobilazite sve prepreke, a negativne ljude postavljate na njihovo mjesto.

BIK

Potreba da uspostavite red u srijedini u kojoj radite biće izuzetno izražena u ponedjeljak i utorak. Mnogo toga biste mogli postići ako imate naklonost i poštovanje vaših kolega. Srijeda donosi neke poslovne izazove za koje ćete isprva misliti da im niste dorasli. Ko ne riskira ne profitira, polako, uz pomoć iskusnijih kolega, možete mnogo toga postići. Za sve što budete radili u četvrtak i petak imaćete podršku vaših nadređenih. Za vikend, ne iznosite pred svima vaš stav i mišljenje, jer bi neko mogao da zloupotrijebi vašu iskrenost.

BLIZANCI

U ponedjeljak i utorak nećete imati samo jednu prepreku, već će sve djelovati zastrašujuće i nerješivo. Radi se o jednoj opštoj bezvolji i tromosti koja nije uhvatila samo vas, već i cijeli kolektiv. Pokušajte da se iščupate iz toga snagom volje koju nosite u sebi. Dajte sve od sebe da mislite pozitivno i prionete na posao. U četvrtak obratite pažnju na svoju komunikaciju. Neka vam pored toga šta pričate, bude važno i kako pričate. Buite nasmijani, vedri i ljubazni. Očekuje vas sjajna saradnja sa nekim ko vam može pomoći da finansijski napredujete. Neka vam za vikend porodica bude najvažnija.

RAK

Lojalnost kolega je najvažnija stvar koji treba da postignete u ponedjeljak, ali isto tako i najteža. Ali za vas ovo neće predstavljati problem, budući da su zvijezde na vašoj strani i da ste okruženi upravo takvima. U utorak, sreća, energija i lepršavost će biti veoma snažni, pa ćete biti glavna zvijezda na poslu, naročito na pauzama kada će svi željeti da provode vrijeme sa vama. U četvrtak i petak ćete imati puno posla i nećete moći da dignte glavu i odmorite. Nemojte to posmatrati tragično! Iako sad ne vidite poentu i rezultate, uskoro ćete sigurno i bićete veoma ponosni na sebe. Za vikend se odmorite i ne mislite o poslu.

LAV

Bez obzira na haos na vašem radnom mjestu i među kolegama, vi se sjajno snalazite. Brzina, nered i dinamika je nešto što vašem karakteru prija i u čemu vi plivate kao riba u vodi. Vi sve vidite, kako trenutnu situaciju, tako i opštu sliku. Bićete izuzetno energični i inspirisani sve do srijede. Tada bi bilo dobro da se opustite. Dosta toga je već odrađeno, pa u četvrtak i petak radite polako i bez stresa. Za vikend se krećite. Upoznaćete neke ljude koje vam mogu pomoći na polju karijere. Pored toga postoji mogućnost flerta sa nekim ko radi sa vama.

DJEVICA

Ponedjeljak i utorak će biti puni pozitivne eenrgije. Ostavljaćete male poklončiće na stolove svojih kolega, pjevati vesele pjesme i unositi radost gdje god da se pojavite. Skuvajte svima ručak ili naravite kolače. Od srijede ćete, međutim, biti veoma zauzeti. Mnogo toga će trebati da se riješi. Nemojte pretjerivati niučemu. Daje sve od sebe da završite zadato, ali neka vas stres ne spriječi u tome. Morate usporiti. U petak polako sve dolazi na svoje mjesto. Za vikend je moguć poziv od nekog kolege koji je u problemu. Dajte sve od sebe da mu se nađete pri ruci.

VAGA

Početak nedjelje će biti glamurozan. U igri će biti sujeta, slava, moć i egoizam, i osjećaćete se kao u Holivudu. Vi ćete prosto blistati. Vodite računa da ne privučete porgešne ljude i ne zaboravite na svoje prave prijatelje zbog trenutnog uspjeha i zadovoljstva. Ništa, ni dobro ni loše, ne traje večno. srijedinom nedjelje, ako dođe do neke rasprave, ne budite tvrdoglavi, već prihvatite i mišljenja drugih judi. Možda su ipak upravu? Za vikend se spremite na oluju. Pokušajte da ostanete čvrsto na zemlji.

ŠKORPIJA

Vaš analitički duh će biti pomalo uspavan početkom nedjelje. Nećete biti raspoloženi za stvari kao što je računanje, finansije, pravni poslovi. Ako se bavite kreativnim radom, imaćete više uspjeha. U srijedu budite spremni da slušate i naučite nešto novo. Ovo je u poslu veoma važno. Nakon toga se posvetite samoispitivanju. Druga polovina nedjelje zahtijeva racionalan pristup životu. U petak će najveći izazov biti da se uklopite u društvo. Koliko god to nisu ljudi po vašem ukusu, zbog posla ćete morati da se prilagodite. Zatim se za vikend opustite uz prijatelje i porodicu.

STIJELAC

Ove nedjelje ste prilično raspoloženi za nove radne pobjede, ali vrhunac vašeg entuzijazma doživećete u utorak. Ne samo da ste spremni na sve izazove, vi ste i odličan motivator kada su drugi u pitanju. U srijedu, ne zaboravite da sa nadređenima podijelite neke vaše ideje ili zaključke do kojih ste došli. Ukoliko ste nezaposleni, a konkurisali ste za posao koji je vezan za inostranstvo, odgovor dobijate u četvrtak. Neke povjerljive razgovore treba da obavite u petak. Mnogi će tada računati na vašu diskreciju, zapravo, shvatite ovo kao mali test da li ste osoba od povjerenja. Za vikend napravite neke dugoročne planove.

JARAC

Zaboravnost ili opterećenost nekim zadacima bi na samom početku nedjelje moglo da vas spriječi u ispunjavanju nekih obećanja. Potrudite se da do toga ne dođe – već u ponedjeljak pribeležite sve što vas ove nedjelje očekuje od obaveza. U utorak, poželjno je da jednu napetu situaciju okrenete u sopstvenu korist, tako što ćete se postaviti kao pravi diplomata. Priliv finansija možete da očekujete već u četvrtak, a tada biste mogli da razmislite i o nekim budućim poslovanjima. Pokušajte da izbalansirate između želja i mogućnosti najkasnije u petak. Poradite na strpljenju i svaka situacija će se preokrenuti u vašu korist.

VODOLIJA

Pred vama su veliki poslovni izazovi već u ponedjeljak, pogotovo kada je riječ o odnosima sa vašim nadređenima. Ne zaboravite koja je vaša pozicija i ne obećavajte ništa što niste u stanju da ispunite. Utorak je dan kada treba da se posvetite nekoj papirologiji. Koliko god vam to bio monoton zadatak, najbolje je da ovaj posao obavite sami. Kontrola emocija je izuzetno bitna u srijedu i četvrtak – tada će neko pokušati da iskoristi vaše slabosti, te je stoga potreban dodatni oprez u ophođenju sa osobama koje ne poznajete dovoljno. U petak i subotu imaćete dovoljno vremena za svoje lične želje i privatni život.

RIBE

Već na samom početku nedjelje, izvojevaćete dugo priželjkivanu pobjedu. Razloga za slavlje imate i u utorak i srijedu, pogotovo ako se bavite nekim velikim poslom ili on uključuje kontakte sa strancima. Takođe, u srijedu otvorite “četvore oči” jer tog dana će oko vas biti priličan broj zavidnih osoba koje samo čekaju trenutke vaše slabosti i neopreznosti. Petak je dan kada će veći broj vaših saradnika nailaziti na profesionalne poteškoće – mnogi od njih će biti nesmotreni i nefokusirani, a vi budite tu kada je najpotrebnije. Za vikend izbjegavajte dvolične osobe koje će se jako truditi da pridobiju vašu naklonost.

(horoskopius.com)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *