Za bezbrižnu vožnju, obezbijedite 24/7 pomoć na putu

Dodajte komentar

Automobile birate sa posebnom pažnjom jer znate da ćete u njemu provesti puno vremena, preći mnoge kilometre i da će vas odvesti na sva mjesta koja želite vidjeti. 

Međutim, kada razmišljate o vašem limenom ljubimcu, često vam na pamet padnu i sve neprijatnosti koje vas mogu zadesiti sa njim usled i najmanjeg kvara. Zamiliste samo da krećete na dugoplanirani put, odmakli ste kilometrima izvan grada i zadesio vas kvar ili nezgoda na putu… Nema razloga za brigu, ovakve situacije ne smiju pokvariti vaše raspoloženje!

Kako bi vaša vožnja bila bezbrižna, prilikom kupovine obaveznog auto osiguranja, uz simboličnu doplatu možete obezbijedite sebi i 24/7 pomoć na putu, uz koju ćete brzo i lako moći da premostite sve eventualne prepreke na putu.

Pitate se šta raditi u slučaju kvara? Uz UNIQA pomoć na putu, jedan poziv asistenskoj kompaniji rješava sve probleme: UNIQA obezbjeđuje 24-časovna organizacija pomoći kao i pokriće troškova u slučaju da se korisnik nađe u nevolji usljed: kvara, oštećenja, uništenja, vozila ili saobraćajne nezgode. Pored navedenih slučajeva UNIQA nudi korisniku organizaciju pomoći i u slučaju gubitka, krađe ili oštećenja ključeva.

Uz UNIQA osiguranje pomoć je dostupna u bilo koje doba dana ili noći, bilo da se nalazite u našoj zemlji ili negdje u Evropi, a na raspolaganju su vam različite usluge u zavisnosti od paketa koji ugovorite: popravka automobila na licu mjesta, prevoz do prvog servisa, zamjensko vozilo ili smještaj na nekoliko dana u slučaju većeg kvara ili udesa.

Pomoć na putu možete ugovoriti kao poseban proizvod osiguranja, ali kao i dodatak uz kasko osiguranje i osiguranja od autoodgovornosti.

Za više informacija posjetite UNIQA website www.uniqa.me ili pozovite +382 20 444 700.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *