MARLEQ organizuje četvrtu u nizu otvorenu panel diskusiju

MARLEQ organizuje četvrtu u nizu otvorenu panel diskusiju. Ovog puta tema je ‘‘Razvoj međunarodne karijere”

Panelisti su Danilo Raičević (Porto Montenegro) i Jakov Milatović (EBRD).

Danilo Raičević je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, dok je kasnije završio MBA na Cass Business School-u u Londonu. Međunarodnu karijeru je razvijao u Beogradu, Londonu, Rejkjaviku i Budimpešti. Danilo je među rijetkima koji može da se pohvali da je radio u ”Big 4” i ”Big 3”. Trenutno vodi sektor Upravljanja investicija u Porto Montenegru u Tivtu.

Jakov Milatović je nekoliko puta nagrađivan kao najbolji student. Studirao je na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, a zatim kao stipendista boravio u Beču, Rimu i Illinoisu. Magistrirao je ekonomiju na prestižnim Oxfordu, kao Chevening stipendista. Profesionalnu karijeru je razvijao u Podgorici, Rimu, Frankfurtu i Londonu. Trenutno radi kao ekonomista u EBRD-u na relaciji London-Podgorica.

Događaj će biti organizovan u srijedu, 13. decembra u 19:00h u prostorijama Mtel digitalne fabrike (ul. Vuka Karadžića 2-6, Podgorica). Ulaz je slobodan.

Check Also

Osnivači Googlea od maja ove godine prodali dionice vrijedne više od milijardu dolara

Osnivači Googlea i suvlasnici kompanije Alphabet Larry Page i Sergey Brin su od maja ove …

One comment

  1. Fenomenalna ekipa, ovi ljudi su buducnost CG! Da je srece pa i drugi mediji ovo da promovisu, a ne stalno pjevacice i fotomodele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *