AMM i UZK: Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Uprava za kadrove i Asocijacija menadžera Crne Gore, 21. decembra 2017. godine u multimedijalnoj sali Uprave za kadrove, u periodu od 11:00 – 13:00h, organizuju prezentaciju Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima.

Ovo je prvi, akreditovani program ove vrste u Crnoj Gori i ima za cilj da kroz obrazovanje zaposlenih, poboljša kako performanse organizacije tako i promjene u specifičnim znanjima, vještinama i sposobnostima zaposlenih, kako u javnom tako i u privatnom sektoru. Program je koncipiran po modulima i sadrži 26 tema u trajanju od 264 časa (www.uzk.gov.me).

Cilj organizovanja ove prezentacije je predstavljanje sadržine programa obrazovanja potencijalnim predavačima, koji bi svojim znanjem i iskustvom doprinijeti kvalitetnoj realizaciji programa. Biće predstavljene i predtrening aktivnosti i procedure za realizaciju programa.

Napominjemo da je Uprava za kadrove, 23. oktobra 2017. godine, objavila Javni poziv za predavača/ispitivača u sredstvima javnog informisanja i na portalu E uprave. Rok za prijavu do 15. januara 2018. godine.

Pozivamo vas da prisustvujete prezentaciji i da se nakon toga uključite u realizaciju ovog programa obrazovanja.

Agenda prezentacije Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Check Also

Osnivači Googlea od maja ove godine prodali dionice vrijedne više od milijardu dolara

Osnivači Googlea i suvlasnici kompanije Alphabet Larry Page i Sergey Brin su od maja ove …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *