Erste pokreće nagradnu igru za penzionere: „Karticu provučete, nagradu izvučete“

Dodajte komentar

Erste banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokreće „Karticu provučete, nagradu izvučete“, veliku nagradnu igru za penzionere koji koriste Erste platne kartice.

U nagradnoj igri učestvuju svi penzioneri rezidenti, korisnici kartica Erste Mastercard, a koji u periodu od 1. decembra 2017. godine do 1. aprila 2018. njima budu trgovali na prodajnim mjestima u zemlji, inostranstvu ili na internetu. Potreban uslov je da vrijednost transakcije bude najmanje 2 EUR.

Tokom ukupno osam kola nagradne igre, Erste banka će nagraditi 180 penzionera vaučerima vrijednim 50 EUR, koje će nagrađeni moći da iskoriste za trgovinu u prodajnim objektima Voli trade d.o.o. širom Crne Gore*.

Prvih 25 nagrada biće izvučeno 25. decembra 2017. metodom slučajnog odabira pomoću softvera specijalno dizajniranog za tu namjenu. Banka će nakon svakog kola o rezultatima obavještavati dobitnike koristeći dostupne kontakt podatke iz svoje korisničke baze, a obavještenja će postavljati i na internet stranici www.erstebank.me.

Nagradnom igrom banka želi da promoviše prednosti korišćenja Erste platnih kartica među penzionerima. Debitnim platnim karticama Erste banke moguće je bez provizije podizati gotovinu na bankomatima Erste u Crnoj Gori, kao i u još 11 zemalja regiona na bankomatima članica Erste i Sparkasse grupe. Trgujući Erste debitnim i kreditnim karticama korisnici mogu ostvariti i popuste u više od 400 prodajnih objekata širom Crne Gore.

Napomena: Vaučer se može iskoristiti u svim objektima Voli trade d.o.o. izuzev hipermarketa „Naš diskont“ u Podgorici

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *