Objavljen oglas za “posao iz snova”: 60.000 dolara za šest mjeseci rada u ljetovalištu

Ako volite putovanja i pritom lijepo pišete, a marketing imate u malom prstu, obratite pažnju na oglas koje je objavilo poznato je meksičko ljetovalište Cancun.

Cancun.com, naime, traži osobu koja će pritom zaraditi 60 tisuća dolara za šest mjeseci posla.

Oglasom se traži “originalna i dinamična osoba” koja ne traži radno vrijeme od 9 do 17 h, već je spremna da se uklopi u “kankunski” način života i tokom šest mjeseci piše i priča priče koje će promovisati taj region.

Uz svakodnevno postavljanje video zapisa, slika i članaka, od odabrane osobe očekuje se i vođenje društvenih mreža, ali i promovisanje putem lokalnih medija i raznih događaja.

Za vrijeme ovog posla imaćete priliku da uživate u nesvakidašnjim stvarima, kao što su plivanje s morskim psima, istraživanje džungle, posjećivanje starih spomenika, a sve to radićete odsijedajući u luksuznim hotelima i resortima.

Iskustvo na sličnim poslovima nije važno, ne morate znati španski već samo engleski jezik i jedini je uslov da ste stariji od 18 godina i spremni da se posvetite ovom poslu od marta do avgusta iduće godine.

Check Also

Damjanović najozbiljniji kandidat za potpredsjednika vlade i ministra finansija

Dugogodišnji poslanik Aleksandar Damjanović najozbiljniji je kandidat za mjesto potpredsjednika vlade za ekononsku politiku i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *