Societe Generale banka Montenegro proglašena najboljom bankom u Crnoj Gori i u 2017. godini

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro ponovo je proglašena najboljom bankom u Crnoj Gori od strane internacionalnog magazina The Banker u izdanju Financial Times Grupe iz Londona.

Nagrada za Banku godine u Crnoj Gori i u 2017.godini (Bank of the year 2017 in Montenegro) četvrto je proglašenje Societe Generale Montenegro za najbolju banku od strane ovog magazina, a osmo internacionalno priznanje koje je banka dobila tokom nekoliko prethodnih godina.

Na svečanoj ceremoniji u Londonu, pred brojnim predstavnicima najboljih svjetskih finansijskih institucija, ovo prestižno priznanje primili su, u ime banke, predsjednik Odbora direktora Societe Generale banke Montenegro, g.Milorad Katnić, kao i izvršni direktor za komercijalne poslove i zamjenik glavnog izvršnog direktora, g.Radule Raonić.

“The Banker nagrada je priznanje našoj misiji u Crnoj Gori, da budemo banka za primjer u odnosima prema našim klijentima, banka koja prati potrebe građana i privrede i ostvaruje zavidne i stabilne rezultate poslovanja. Ova nagrada, kao i sva naša prethodna priznanja, dokaz je ne samo velikog profesionalizma naših zaposlenih već i povjerenja naših klijenata što je ključno za svaki uspjeh. Zbog toga i ovo priznanje posvećujemo svim zaposlenima u banci kao i svakom od naših 65.000 klijenata.” – izjavio je g. Milorad Katnić prilikom uručenja nagrade.

Nagrada za najbolju banku dodjeljuje se svake godine uzimajući u obzir finansijske pokazatelje poslovanja, strategiju razvoja digitalnih i tradicionalnih kanala plaćanja, kao i odnosa prema klijentima.

“Čast nam je i zadovoljstvo što već osmi put, internacionalna stručna javnost nagrađuje Societe Generale banku Montenegro prestižnim priznanjem. To je dokaz da je naša banka prepoznata kao savremena, stabilna, profesionalna i inovativna bankarska podrška u Crnoj Gori. Nastavljamo na istom putu, da našim klijentima: građanima, malim i srednjim preduzećima, privredi i javnom sektoru pružamo kvalitetne bankarske usluge, vođeni našim ključnim strateškim opredjeljenjem – zadovoljstvo klijenata je primarni cilj. Time ćemo, uvjeren sam, najbolje dokazati da je svaka od naših internacionalnih nagrada otišla u prave ruke.” – rekao je prilikom uručenja nagrade g. Radule Raonić.

Magazin „The Banker“ u izdanju Financial Times Grupe, je među najuticajnijim finansijskim časopisima na svijetu, a čitan je u više od 180 zemalja. Još od 1926. godine, The Banker objavljuje globalne finansijske informacije namijenjene finansijskim ekspertima i menadžerima. Priznanje koje časopis dodjeljuje bankama, smatra se jednim od najprestižnijih svjetskih bankarskih nagrada.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *