Banca Intesa i Visa uvode najprestižniju platnu karticu na tržište Srbije

Banca Intesa će u saradnji sa kompanijom Visa postati prva banka u Srbiji koja će u svoju ponudu uvrstiti Visa Infinite debitnu karticu čije dodatne funkcionalnosti je čine najprestižnijom platnom karticom na domaćem tržištu i jednom od najekskluzivnijih na svijetu.

Visa Infinite pripada grupi premium debitnih kartica i dizajnirana je na način da svojom ekskluzivnošću i ličnim privilegijama koje pruža zadovolji zahtjeve klijenata čiji životni stil ili poslovne potrebe traže nešto više. Pored standardnih funkcionalnosti, ova kartica korisnicima daje pristup jedinstvenim pogodnostima i servisima od kojih su jedan od najvažnijih usluge konsijerža, čiji je cilj da klijentima omogući personalizovani doživljaj ili servis koji ponekad izgleda nedostupan. Između ostalog, ovi servisi uključuju asistenciju pri kupovini i organizaciji putovanja, osiguranje prisustva na najprestižnijim svjetskim kulturnim, medijskim i sportskim događajima, kompletnu podršku u organizaciji upisivanja studija u inostranstvu, kao i posredovanje u obezbjeđivanju prioriteta za obavljanje medicinskih usluga izvan zemlje.

Pored toga, korisnicima Visa Infinite kartice dostupan je i neograničen pristup lounge salonima na aerodromima širom svijeta, globalno putno osiguranje, produžena garancija proizvođača ili trgovca na proizvode kupljene ovom karticom, kao i garancija za zaštitu od kratkoročnih oštećenja i krađe za kupljene proizvode.

 

“Sa posebno kreiranim setom pogodnosti, Visa Infinite kartica, ne samo da je bolji izbor od gotovine koji garantuje sigurno plaćanje, već pruža jedinstvene privilegije u zemlji i inostranstvu. Dizajnirana tako da odgovori potrebama i najzahtevnijih klijenata, Visa Infinite kartica donosi novo, sofisticirano iskustvo plaćanja, koje pruža slobodu i lagodnost svakodnevnog, bezgotovinskog načina života“, rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.

Banca Intesa zauzima lidersku poziciju na kartičarskom tržištu Srbije sa oko 1,5 miliona izdatih platnih kartica i udelom od 21,5 odsto. Banka učestvuje sa 24,9 odsto u broju transakcija i sa 27,9 odsto u prometu platnim karticama u zemlji, dok udeo u broju transakcija u inostranstvu iznosi 35,5 odsto, a u prometu 27,9 odsto. Visa kartice čine čak 78,7 odsto ukupnog broja platnih kartica u portfoliju Banca Intesa. Zaključno sa krajem prve polovine godine, Visa kartice učestvovale su sa 86,3 odsto u ukupnom broju transkacija Banca Intesa karticama u zemlji i sa 77,4 odsto u prometu, odnosno sa 77,8 odsto u broju transakcija u inostranstvu i sa 57,8 odsto u prometu.

Check Also

I u krizi depoziti stabilni

Dinamika kretanja depozita tokom godine korespondira sa početkom pandemije, kao i lošijim rezultatima turističke sezone, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *