Montenegro Airlines uvodi čarter letove Teherana za Podgoricu

Dodajte komentar

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines danas je u Teheranu potpisao ugovor o uspostavljanju čarter saobraćaja iz Teherana za Podgoricu sa turoperatorom Iran Negin Parvaz.

Ugovorom je predviđena realizacija serije čarter letova za period mart i april 2018. godine dok su aktivnosti u pravcu postizanja dogovora o nastavku saradnje za period od početka juna do kraja septembra  2018. godine u toku.

Poslovna radionica, čiji je osnovni cilj  uspostavljanje kontakata  između crnogorskih i partnera iz Islamske Republike Iran kao i pregovaranje o kupovini usluga i paket aranžmana održana je u organizaciji Montenegro Airlinesa i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Tokom radionice predstavnici nacionalnog avio-prevoznika prisutnima su predstavili flotu i ponudu za ljetnju turističku sezonu 2018. godine, dok je učesnike ispred Nacionalne turističke organizacije Crne Gore pozdravila direktorica Željka Radak Kukavičić  koja je prisutne  upoznala sa turističkom ponudom Crne Gore.

Ovom prilikom su održani brojni sastanci sa predstavnicima iranskih  turoperatora kojih je bilo preko 70, a među kojima su bili: Aban Gashte Aseman, Arezoo Safar Parsian, Asia 2000, Golestan Ghods, Marco Polo, Holiday Travel, Aysan Parvaz,Isfahan Travel, Safar Doustan Gharn Ham Navaz, Hamoun Parvaz, Karvan Havayi, Mobin Parvaz Sivan, Nika Gasht, Padideh 81, Roma Parvaz, Salam Parvaz, Setare Donbale Dar, Takin Seir, Tatilat i brojni drugi. Osim turoperatora na radionici su bili prisutni predstavnici turističkog udruženja Teherana kao i predstavnici turističke privrede iz Crne Gore.

Workshop radionice ovog tipa se organizuju namjenski za Crnu Goru i u skladu sa njenom turističkom ponudom što se pokazalo kao veoma uspješan model za uspostavljanje kontakata sa zainteresovanim turoperatorima sa emitivnih tržišta.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *