Atlas banka potpisala ugovor o saradnji sa China Union Pay

Dodajte komentar

China Union Pay počinje saradnju sa Atlas bankom. Potpisivanjem inicijalnog ugovora o saradnji danas je u Podgorici svečano najavljen početak saradnje Atlas banke sa kineskom kartičnom asocijacijom Union Pay International.

Union Pay International je međunarodna kompanija koja pripada korporaciji China Union Pay, osnovanoj prije petnaest godina. Ova kartična asocijacija je 2015. godine prestigla dva najveća konkurenta na svjetskom tržištu, američke kompanije VISA i Mastercard, zauzevši 43% tržišnog učešća. Union Pay International prisutna je u 162 zemlje, ima 1500 članica finansijskih institucija i preko 14 miliona korisnika kartica.

“Nastavljajući politiku inovativnosti i konstantnog širenja svoje ponude u oblasti kartičnih poslova, Atlas banka je ovim postala prva banka u Crnoj Gori i regionu koja je uspostavila saradnju sa Union Pay International”, kazali su iz Atlas banke.

Shi Wenchao, predsjednik ove korporacije, istakao je da će saradnja Union Pay internacional i Atlas banke obezbijediti novu uslugu platnog prometa kako za crnogorske kompanije i građane, tako i za kineske turiste koji iz godine i godinu posjećuju Crnu Goru u sve većem broju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *