Crnogorski Telekom i Hipotekarna banka predstavili Premium Gift karticu

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom i Hipotekarna banka predstavili su danas Premium Gift karticu, prvu karticu na tržištu koja ne zahtijeva obavezan odlazak u banku i potpisivanje ugovora, a koja korisnicima donosi brojne pogodnosti, uključujući i popuste do 30 odsto na preko 1.200 lokacija u Crnoj Gori, koji su dostupni u okviru “Premium” programa.

Premium Gift kartica će biti dostupna u iznosima (dopunama) od 20, 50, 100 i 150 eura, a kartica se može koristiti za plaćanje u zemlji i inostranstvu na prodajnim mjestima sa oznakom Mastercard, kao i za online plaćanje. Kartica je idealna za poklone, kao džeparac za djecu, za online kupovinu i plaćanje, za turiste, kao i sve one koji žele jednostavno i brzo da dođu do ušteda u kupovini zahvaljujući brojnim popustima koji su dostupni u okviru programa Premium.

Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu, kazala je da je saradnja na Premium programu počela 2011. godine kada su Crnogorski Telekom i Hipotekarna banka lansirali prvu co-brand benefit karticu Premium, koja je već tada postavila nove standarde na tržištu Crne Gore.

Danas Premium program okuplja preko 450 partnera, a Premium MasterCard je najpopularnija platna kartica u Crnoj Gori, koju koristi preko 21 hiljada ljudi. Vjerujem da smo sa Premium Gift karticom dodatno odgovorili na potrebe domaćeg tržišta i još jednom pokazali inovativnost našeg programa“, rekla je Spahić.

Nikola Špadijer, direktor sektora za poslovanje sa stanovništvom u Hipotekarnoj banci izjavio je: ‘

“Hipotekarna banka ponovo pomjera granice i učvršćuje svoju poziciju lidera u inovacijama na bankarskom tržištu u Crnoj Gori, posebno kada govorimo o segmentu kartičarstva. Nastavićemo da sa našim partnerom, Crnogorskim Telekomom, kroz nove proizvode i usluge doprinosimo velikom zadovoljstvu naših klijenata, sigurni da će jednostavnost dobijanja i korišćenja Premium Gift kartice zadovoljiti sve sadašnje i buduće korisnike Premium programa”.

Korisnici će Premium Gift karticu moći da kupe u T-Centrima, poslovnicama Hipotekarne Banke i Voli marketima, a posebna pogodnost kartice je što se aktivira odmah, prilikom kupovine. Jednokratni iznos koji se plaća za aktivaciju, zavisno od vrijednosti koja se kupuje je 1, 2, 3 i 4 eura. Stanje na kartici je moguće u svakom trenutku provjeriti preko aplikacije Premium program, koja je dostupna za iOS i Android uređaje. Kartica je validna 12 mjeseci nakon aktivacije, a korisnik može neiskorišćeni novčani iznos podići na šalterima Hipotekarne banke.

Dodatne informacije o Premium Gift Kartici i Premium programu potražite OVDJE.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *