Naučite kako da unaprijedite svoje poslovanje: Seminar “Upravljanje prodajom kroz brojke”

Dodajte komentar

Naučite kako da unaprijedite svoje poslovanje — kako da napravite plan prodaje i izračunate cijene za svoj poslovni model!

“Upravljanje prodajom kroz brojke”, Podgorica, 24. novembar, Hotel CentreVille — predavač: Boris Vulić

organizator:

Biznis seminar “Upravljanje prodajom kroz brojke” je vrlo praktičan – uz korak-po-korak pristup, vježbe, praktične primjere, diskusije i konsultacije naučićete kako da precizno upravljate prodajom – a time i Vašim uspjehom i uspjehom Vaše kompanije. Na kraju, dobićete sertifikat kao dokaz novostečenog znanja!

Bilo da ste preduzetnik, menadžer, ili član tima koji želi da ostvari sjajne rezulate u prodaji, ovaj seminar je za vas.

Za rane uplate, studente, i nezaposlene obezbijedili smo specijale popuste! ??

Detaljan program biznis seminara “Upravljanje prodajom kroz brojke” možete pogledati na ovom linku: http://bit.ly/upravljanjeprodajom

PREDAVAČ

BORIS VULIĆ ima 20 godina iskustva u rukovođenju maloprodajom u sopstvenim maloprodajnim objektima i vođenju prodaje u velikim firmama poput FINA-e i Erste Grupe. Vodi prodajne i marketinške kampanje za robu široke potrošnje, te B2B i elektronske poslovne usluge. Koordinira timom za obračun složenih kalkulacija. Kreira prodajne planove za velike, srednje i male sisteme i usklađuje planove i poslovne strategije.

Organizuje i vodi treninge lične prodaje koji uključuju pregovaračke, prezentacione i komunikacione vještine, širenja na nova tržišta, te povećanja tržišnog udjela. Ujedinjuje „soft i hard skills“ i prenosi znanja iz oblasti izračunavanja isplativosti investicija jednako kao i iz područja formiranja ličnog stila prodaje. Izrađuje studije isplativosti projekata. Predaje na smjeru Menadžer nabavke u Institutu za menadžment prema sopstevnom nastavnom programu kojeg je odobrilo nadležno ministarstvo, a dvije je godine bio predavač na visokoj školi na smjeru Unapređenje prodaje.

Konsultant je u oblasti prodaje, nabavke i organizacijskih procesa. Autor je više članaka u kojima obrađuje teme vezane uz prodaju, unapređenje prodaje, edukacije i nabavku.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *