Karisma na WTM-u sa uspjehom predstavila „Holiday Village Montenegro“

Dodajte komentar
World Travel Market 2017, ExCeL London - Visitors attend WTM

Hotelska Grupacija Karisma Hotels & Resorts predstavila je svoju ponudu na najznačajnijoj međunarodnoj turističkoj berzi World Travel Market (WTM), koja je ove sedmice održana u Londonu. Grupacija Karisma je na globalnom nivou imala veoma zapažen i uspješan nastup, navodi se u saopštenju dostavljenom našem portalu.

World Travel Market jedan je vodećih globalnih događaja za svjetsku turističku industriju i raduje činjenica da je veliki broj profesionalaca iz svijeta turizma zainteresovan za projekat Holiday Village Montenegro na Velikoj plaži i uopšte za Crnu Goru. Predstavnici Karisme su podijelili svoja iskustva iz Crne Gore, što je prepoznato kao odličan poziv za nove, potencijalne investitore u hoteski biznis u Crnoj Gori.

Posebno ohrabruje, do sada, prodatih oko 2,000 aranžmana za Holiday Village Montenegro. U pitanju su gosti koji će po prvi put posjetiti Crnu Goru, i to je dodatni podsticaj i za Karismu i strateškog partnera, vodećeg svjetskog turoperatera TUI, da se još intenzivnije radi na razvojnim planovima za Crnu Goru. Ovo je još jedna garancija da će već nakon otvaranja prve faze projekta, koja će biti realizovana do 1. maja naredne godine, Karisma uspjeti u svojoj namjeri da Ulcinj i Veliku plažu ozbiljno vrati kao konkurentnu destinaciju na emitivna tržišta Zapadne Evrope.

Predstavnici Karisme su na WTM-u, takođe, iskoristili priliku da sa partnerima razgovaraju o daljim planovima razvoja, a takođe i da uspješno predstave Crnu Goru i brojnim drugim zainteresovanim hotelijerima i turoperaterima. Učešće i uspješno predstavljanje države Crne Gore od strane Ministarstva održivog razvoja, NTO, lokalnih TO i turističke privrede Crne Gore jeste vrijedan napor, kome će Karisma i nadalje davati svoj doprinos, u cilju što uspješnije turističke prezentacije Crne Gore u svijetu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *