Čudesna vila u Čileu ispred svog vremena (foto)

Dodajte komentar

Vina Vik je možda jedno od najnevjerovatnijih odmarališta u svijetu, smješteno na obroncima planina Kolčagve u srcu Čilea, okruženo prelijepim vinogradima.

Bez obzira na to ko ste ili gdje radite, ovaj hotel će učiniti da zaboravite na sve vaše brige, uz jedinstvenu kombinaciju luksuznog smještaja, panoramskih pogleda, čileanskog vina i premijum spa usluga koje će učiniti da se zaljubite u ovo mjesto na prvi pogled.

Svaki od 22 apartmana u ponudi ima svoj poseban dekor, dopunjen prozorima od poda do plafona i magičnim pogledom na dolinu, brda, šume, divno jezero i planinski venac Anda.

Dok su na lokaciji, gosti će imati priliku da obiđu vinariju i otkriju jedinstveni proces proizvodnje VIK vina. Degustacija vina u prisustvu somelijera je iskustvo koje niko ne sme odbiti, a jahanje konja ili vožnja biciklima u ovom slikovitom području takođe su aktivnosti koje biste možda željeli isprobati.

Ovo mjesto je divna mješavina aroma, tekstura i zvukova specijalno dizajnirano da bi vaš um i tijelo učinili efikasnim. Na kraju, jednostavno ne možete ignorisati činjenicu da je spoljašnji izgled ove jedinstvene lokacije donekle futuristički, pa je predlog da ga što prije vidite svojim očima i uvjerite se u lepotu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *