Karisma započela radove na kompleksu „Holiday Village Montenegro“ na Velikoj plaži

Dodajte komentar
Budući izgled kompleksa

Međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts započela je građevinske radove u cilju rekonstrukcije i podizanja nivoa standarda postojećih objekata na ulcinjskoj Velikoj plaži. U pitanju su bivši hoteli Belvi i Olimpik, koji su od države Crne Gore i kompanije Ulcinjska rivijera, uzeti u dugoročni, 30-godišnji zakup. Ovi hoteli sada postaju dio hotelskog kompleksa „Holiday Village Montenegro“, kojim će upravljati Karisma Hotels & Resorts.

Trenutno se radovi vrše u tri smjene na objektu bivšeg hotela Belvi, koji će nakon rekonstrukcije biti kategorizovan sa četiri zvjezdice.

“Holiday Village je prepoznat kao uspješan porodični koncept, i u sklopu njega će, pored smještajnih kapaciteta biti izgrađen zanimljivi dodatni sadržaj poput Adventure parka, bazena i sportskih igrališta. Karisma koncept razvija sa svojim strateškim partnerom, najvećim turoperatorom na svijetu, kompanijom TUI. Cjelokupan kompleks biće realizovan u tri razvojne faze, a planovi grupacije jesu da prva faza projekta Holiday Village Montenegro bude završena do 1. maja naredne godine”, kazali su iz kompanije.

Holiday Village Montenegro će, kada bude kompletno realizovan, imati 257 soba, 4 bazena, 4 restorana, 4 bara i spa centra, sportske terene i avanturističke parkove za djecu.

“Poseban značaj, pri realizaciji svojih projekata, Karisma uvjek pridaje angažmanu lokalnih kompanija. Ovako značajan projekat ne bi bilo moguće realizovati bez učešća značajnih crnogorskih firmi, među kojima su: glavni izvođač radova Novi Volvox d.o.o. iz Podgorice, zatim Ramel d.o.o. iz Nikšića, LD Gradnja d.o.o. iz Nikšića, Dram d.o.o. iz Podgorice, Final Trade d.o.o. iz Bara, kao i Tapacir Kurti d.o.o. iz Ulcinja”, navode iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *