Todorić pušten da se brani sa slobode

Osnivač posrnulog hrvatskog koncerna “Agrokor” Ivica Todorić izjavio je novinarima u Londonu, pošto je pušten na slobodu, da je riječ o pobjedi i da je sada građanin u Engleskoj.

“Drago mi vas je vidjeti, idem doma. Ovo je jedna mala pobjeda, ali mislim zapravo velika. Ja sam građanin ovdje u Engleskoj”, rekao je dobro raspoloženi Todorić novinarima u Londonu.

On je dao izjavu brojnim hrvatskim novinarskim ekipama, koje su ga čekale ispred suda gdje se izjasnio protiv zahtjeva Hrvatske za izručenje, navodi N1.

Upitan kako je to sve izgledalo, Todorić je odgovorio da je sve bilo dobro, dok je na pitanje je li ponovio svoju tvrdnju da je žrtva političkog progona odgovorio da nije imao priliku i da “jako malo priča na sudu”.

On je najavio da će se odsad puno oglašavati i dodao da su ga brojne televizije zvale za intervju, ali nije želio da otkrije druge detalje. “Ja ću vas još puno iznenaditi”, rekao je između ostalog Todorić.

On je pušten da se brani sa slobode, uz kauciju od 100 hiljada funti. Prema navodima hrvatskih medija, sljedeće ročište zakazano je za 10. april 2018.

Check Also

Udruženje preduzetnica Crne Gore organizuje Internacionalnu konferenciju “MOĆ ŽENE“

Udruženje preduzetnica Crne Gore organizuje Internacionalnu konferenciju “MOĆ ŽENE“, tema konferencije: „Mediji i uloga medija …

Leave a Reply

Your email address will not be published.